MantıklıVar.Zoro gelip Bm yi kesiyor ve iş bitiyor.Luffy ayna dünyasında olduğundan göremiyor tabiki.Zoro bayadır adada ve Luffynin görmesini istemiyor bu sahneyi.Üzülmesin gariban diye
MantıklıVar.Zoro gelip Bm yi kesiyor ve iş bitiyor.Luffy ayna dünyasında olduğundan göremiyor tabiki.Zoro bayadır adada ve Luffynin görmesini istemiyor bu sahneyi.Üzülmesin gariban diye
Zoro ve kesmek kelimelerini gördüm tüm keyfim kaçtıVar.Zoro gelip Bm yi kesiyor ve iş bitiyor.Luffy ayna dünyasında olduğundan göremiyor tabiki.Zoro bayadır adada ve Luffynin görmesini istemiyor bu sahneyi.Üzülmesin gariban diye
Bu gün gerekli kılıç dozunu almamışsın demek kiZoro ve kesmek kelimelerini gördüm tüm keyfim kaçtı
İkincisi güzelmişMüthiş yav.
883 spoiler. (Heyecanlanmayın)
Zaten savaşı tüm dünya izledi demesine gerek yok Ama savaşa katılan askerler geçen MF'deyken diye hikayeler anlatıyor olabilirAcaba Shanks mahalle kahvehanesine gidip Marineford'a bir gittim bütün savaş mavaş hepsini kestim kimse de ses çıkaramadı aha inanmıyosan dayıya sor diyor mudur ?
Coby anlatıyordur, nası durdurdum Akainu'yu ama hehe. Çektim çakıyı dedim ben bunla aslan avlıyorum sen kim köpek!!1 Geldi elimi öptü, ben bilemedim abi dedi falanZaten savaşı tüm dünya izledi demesine gerek yok Ama savaşa katılan askerler geçen MF'deyken diye hikayeler anlatıyor olabilir
Bu Coby karargâhta mı yoksa özel bir yerde mi ders alıyordu Garp'tan. Karargâhtaysa Akainu'yu gördüğü vakit ne yapıyor acaba? Yolunu falan değiştiriyordurCoby anlatıyordur, nası durdurdum Akainu'yu ama hehe. Çektim çakıyı dedim ben bunla aslan avlıyorum sen kim köpek!!1 Geldi elimi öptü, ben bilemedim abi dedi falan
Ne değiştiricek ya :S K.haki ile sürekli nerden gideceğini biliyordur zaten xDBu Coby karargâhta mı yoksa özel bir yerde mi ders alıyordu Garp'tan. Karargâhtaysa Akainu'yu gördüğü vakit ne yapıyor acaba? Yolunu falan değiştiriyordur
Coby'nin hakisi Akainu'nun hakisi önünde diz çöküp tövbe eder.Ne değiştiricek ya :S K.haki ile sürekli nerden gideceğini biliyordur zaten xD