Sahne zaten basit önüme çıktı başka şeylere bakarken atayım dedimBöyle basit sahneleri göstermeye gerek yok. Fazlasıyla gücünün olduğu zaten belli bir şey.
Sahne zaten basit önüme çıktı başka şeylere bakarken atayım dedimBöyle basit sahneleri göstermeye gerek yok. Fazlasıyla gücünün olduğu zaten belli bir şey.
Farklı düşünüyoruz diyeyim o zaman başa döneriz yoksa.Sen farklı yerden örnek vericen ben başka yerden.Bende k.hakisi önde olduğundan söylemedim direk izlediğime göre konuştum öyle abartılacak bir fiziksel güç göremedim ne katada ne dofda o yüzden luffy gibi bunlarında fiziksel gücü bana göre izlediklerimden yola çıkıyorum
Luffy'e çeksin anca.:/
Aynen farklı düşünüyoruz,örnekler bitmez dediğin gibi.Farklı düşünüyoruz diyeyim o zaman başa döneriz yoksa.Sen farklı yerden örnek vericen ben başka yerden.
Önce her arcta yaptığı gibi tayfanın önceliğini alması lazım.Ondan sonra başlıyor şova reyiz.Luffy'e çeksin anca.:/
Şu açıdan bak o zaman Kata kaç bölümdür dövüyor da luffy nin aldığı hasara bak yada dof dövdüde hasarı noldu ki o zaman bu adamlarında fiziksel gücü kötü
Bunlar hep senaryo diyoz diyoz inanmıyonuzBu kısım Oda'nın sodalığı aslında.
Valla bunlara senaryo demek zorunda kalacaksak,luffye fiziksel gücü az demek de senaryo olur dostum hahaBunlar hep senaryo diyoz diyoz inanmıyonuz
Sen öyle diyorsan öyledir o zaman.Önce her arcta yaptığı gibi tayfanın önceliğini alması lazım.Ondan sonra başlıyor şova reyiz.
Senaryo gereği birçok şeyi farklı yapıyor Oda denen mangaka.:/Bunlar hep senaryo diyoz diyoz inanmıyonuz