Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Katakuri İddiaları

Ne olacak bu adama?


  • Kullanılan toplam oy
    131
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yare yare

adamlara gıcık olmuşsun ki buraya yazacak kadar. bu da adamların senin üzerinde olumsuz etki bıraktıklarının göstergesi. seni huzursuz etmişler
Söylemlere gıcık olduğumu belirttim, Luffy yendiği zaman yüzyüze görmek isterdim onları. Ama kalkıpta normal hayatımda, bu böyle dedi diye can sıkıntısıyla gezmiyorum, buraya yazıp işime veya yakınlarıma geri dönüyorum. Eşek kadar adamlarız.
 
Amiral sevyesi adamlar 10 gün çarpışıp kıl payı ile anca kazanıyor. Katakuride bu sevyenin adamlarından biri, mangaka ne edecekte 3 saate indirtecek katayı yada ayakta tutabilecek luffyi.Luffynin o sürede yenmesi için yonkou gücüne ulaşması lazım yada denk gidebilmesi için g4 ü 3 saat kullanması lazım. Ne katayı madara etsin, nede luffyi yüceltsin. Herkez gibi az burnu sürtsün luffynin , sanji sayesinde kurtulup gitseler daha iyi olur.
 
Cracker dövüşü bile Nami'nin yardımıyla 11 saat sürmüşken ondan daha güçlü adamı herhangi bir antilik durumu da yok Luffy nasıl alır? Neyse 2-3 bölüme belli olur dövüş sonu(Tabi ki Katakuri alır).
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık