Değil tabi ki, handikaplı Lufy kendini aşacak.Luffy sağlam mı?
Değil tabi ki, handikaplı Lufy kendini aşacak.Luffy sağlam mı?
Kata yı bilmiyorum da Luffy nin yarısı şey çıktı (Anladın sen-kötü bir kelime değil burdaki )Kaç kilo çıktı peki Kata
Biraz Oda'nın eline bakıyoruz ortada belirsiz konular var. Ya Luffy'e handikap verdi Luffy yenildi ya da senaryo yine sona sakladı vs diyeceğiz. Açıkçası ben de normal şartlarda sağlam Luffy'nin çok zorlanarak ve oda artı bir teknikle alacağını düşündüğümü ifade etmiştim. Luffy'nin kendi üst seviyesinde dövüşüp dövüşmeyeceği o kadar muallak ki kesin bir şey demek zor.Lufy daha sağ kol alamıyorsa ne diye patronlara göz dikti? M1 alamazken Croco'ya yürümek gibi bir şey bu Kaku almazken Lucci rüyası niye görüyor bu çocuk. Güç farkı sizin sandığınız gibi açık değil sağlam Lufy sağ kolları alır. Alamaz demek serinin geçmişini yok saymak gibi bir şey. Kata çok mu güçlü Craker'den, bu çocuk dövüştüğü süre boyunca gelişiyor.
Zoro o dönem Croco'yu yenemeyeceği gibi bana sorarsan Luffy de Mr.1'i yenemezdi.Lufy daha sağ kol alamıyorsa ne diye patronlara göz dikti? M1 alamazken Croco'ya yürümek gibi bir şey bu Kaku almazken Lucci rüyası niye görüyor bu çocuk. Güç farkı sizin sandığınız gibi açık değil sağlam Lufy sağ kolları alır. Alamaz demek serinin geçmişini yok saymak gibi bir şey. Kata çok mu güçlü Craker'den, bu çocuk dövüştüğü süre boyunca gelişiyor.
Kata Crackerdan çok güçlü evet mangadada belirtildi en güçlü olduğu. Katakurinin niye haliyen böyle saçma sorular soruyorsunuz.Kata çok mu güçlü Craker'den
Nesi saçma? Çok güçlü diye bir şey geçmedi, en güçlü tatlı komutan olduğu söylendi? Kim saçmalıyor?Kata Crackerdan çok güçlü evet mangadada belirtildi en güçlü olduğu. Katakurinin niye haliyen böyle saçma sorular soruyorsunuz.
Olay daha çok şöyle, Kata'dan daha güçsüz adamı Nami'nin yardımıyla 11 saatte alan Luffy( ki hala Namı olmadan dövüş nasıl biterdi bilemiyoruz, bisküvileri yemeden ne kadar dayanabilirdi) gücünü tam toplamamışken nasıl alabilir?Nesi saçma? Çok güçlü diye bir şey geçmedi, en güçlü tatlı komutan olduğu söylendi? Kim saçmalıyor?
peki ya sence ikisini 10 üzerinden hesaplarsak Cracker kaç eder? Katakuri kaç eder?Nesi saçma? Çok güçlü diye bir şey geçmedi, en güçlü tatlı komutan olduğu söylendi? Kim saçmalıyor?
Cracker 7, Katakuri 9.peki ya sence ikisini 10 üzerinden hesaplarsak Cracker kaç eder? Katakuri kaç eder?