Zamanında Katayı Sanjiye aldıran sen değil miydin la? Ben mi yanlış hatırlıyorum.Kaç kilo çıktı peki Kata
Zamanında Katayı Sanjiye aldıran sen değil miydin la? Ben mi yanlış hatırlıyorum.Kaç kilo çıktı peki Kata
Ciddi değildimZamanında Katayı Sanjiye aldıran sen değil miydin la? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Tabi tabi.Ciddi değildim
Burada Kata'yı alan Wano'da Amiral alır O kadar da abartmıyorum ben bazı arkadaşlar gibi.Tabi tabi.
Katanın gücünü gördükten sonra fikrin değişmiş olmalı. Neyse... Bunu dile getirmemin sebebi Luffy'e oy veren arkadaşlara laubali davranman ya da davranmanız.Burada Kata'yı alan Wano'da Amiral alır O kadar da abartmıyorum ben bazı arkadaşlar gibi.
Kimseye laubali davrandığımı düşünmüyorum. Zaten kimse beni alıntılamadığı sürece kimseyi alıntılamam çabuk çabuk.Katanın gücünü gördükten sonra fikrin değişmiş olmalı. Neyse... Bunu dile getirmemin sebebi Luffy'e oy veren arkadaşlara laubali davranman ya da davranmanız.
Yoo. Luffy KK olacak adam... Ama her şeyin zamanı var. Luffy daha Kata'yı alabilecek seviyede değil.Hiç mi inancınız kalmadı Lufy'ye yahu?
Lufy daha sağ kol alamıyorsa ne diye patronlara göz dikti? M1 alamazken Croco'ya yürümek gibi bir şey bu Kaku almazken Lucci rüyası niye görüyor bu çocuk. Güç farkı sizin sandığınız gibi açık değil sağlam Lufy sağ kolları alır. Alamaz demek serinin geçmişini yok saymak gibi bir şey. Kata çok mu güçlü Craker'den, bu çocuk dövüştüğü süre boyunca gelişiyor.Yoo. Luffy KK olacak adam... Ama her şeyin zamanı var. Luffy daha Kata'yı alabilecek seviyede değil.
Luffy sağlam mı?Lufy daha sağ kol alamıyorsa ne diye patronlara göz dikti? M1 alamazken Croco'ya yürümek gibi bir şey bu Kaku almazken Lucci rüyası niye görüyor bu çocuk. Güç farkı sizin sandığınız gibi açık değil sağlam Lufy sağ kolları alır. Alamaz demek serinin geçmişini yok saymak gibi bir şey. Kata çok mu güçlü Craker'den, bu çocuk dövüştüğü süre boyunca gelişiyor.