Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 877: O Kadar da Tatlı Değilim

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    166
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaçırmışım Katakuri yine Luffy'nin ağzına vurmuş. Ben denk çizdi sanıyordum.
Nerde ağzına vurmuş? Luffynin bir eli Katakurinin bir kolundan girmiş diger elini de Katakuri tutmus fırlatıyor en son başka sahne var mı belki ben kaçırmışım

Edit: Tamam şimdi bakınca gördüm, çizim tırt olunca fark edilmiyor en başta.
 
Son düzenleme:
Luffy elini kolunu her tarafa fırlatmamayı öğrenmeli :/ Mihawk karşısında kolsuz kaldığını görmüştü şimdi niye göremiyor bu durumlara düşeceğini :(
 
İlk seferde nasıl okuduysam artık. Yumruk çarpıştırmaları, Carrot'un sözleri beni endişelendirdiydi. Luffy şu an sağ kol ile denk olmasın. Zaten denk olması demek yenmesi demek. Sonuçta ana karakter kendisi. Rob Lucci'de olduğu gibi son bir kararlılık, gaz, irade vs ile yener denk bir dövüşte illa. Kaido arcına kalsın teke tek sağ kol yenmesi. Orda yardıma gelen Marco'yu da aşmış olur böylece. Marco da gücüne saygı duyup Jinbe gibi yancı olur.
Ben daha Cracker ile dövüşünde söylemiştim zaten Kadio arc'ında sağ kolu teke tekte yenmesini beklediğimi. Bu sebeple de Wano'da Kaido'nun olmasını beklemiyorum. Zaten Kaido, sağda solda kendini öldürmek için dolaşıyor bile olabilir, bilinmez.
 
Şimdi gidip G4 içinden geçmezse daha da saçma bir hal alacak.Hiç anlam veremedim.. Luffy yine logia engeline takılıyor... ( biliyorum, logia değil)
Aslında Logia denilebilir Katakuri için.

Açıkçası Marco'nun meyvesi kadar özel bir meyve bile diyebiliriz.

Luffy ikinci bir smoker vakası yaşıyor.

Muhtemelen Katakuri'yi yenebilmesi için yeni bir yöntem bulması gerekecek ve yöntem sayesinde de Luffy'nin bir adım daha ilerlemesini göreceğiz güç açısından.

Not: Luffy şu noktada hakisiz yumruk atmıyor. Kolu içine hapsolduktan sonra b. hakisi yok oluyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık