Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 876: Pudding Tesadüfen Ortaya Çıkar!

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakalarsan adamları beleş gemiye konacaksın. Yıkmanın parçalamanın bu açıdan bir mantığı yok.
Yemişim gemisini, biraz da zevk almak lazım. Ben olsam yakardım ama tam Lufy gelince ama, sinirlensin.
Bu kendine güvenini gösteriyor Katakullinin ve BM korsanlarının. Katakuri hele tam bir narsist, belki k.hakisi yüzündendir. Her işi kendi halletmeye çalışıyor, Mama'dan kaçabileceklerini bile düşünüyor ki orda bekliyor. Ben burdayım başka önlem almaya gerek yok havasında...
Bu güven yüzünden 800 küsür bölümdür Lufy kurtuluyor zaten. Ama olay güven değil, zevk yahu. Tek ben mi gemi yakmaktan zevk alıyorum.
 
Geleceğin Korsanlar Kralından kastım en güçlü süpernova ve potansiyeli büyük biri Katakurinin mochisinden kaçamıyor demekti, sen sadece o lafı alıp geri kalanına cevap vermedin. İzleyene kadar Brook ile Chopper'ı neden yerinde tutmuyorlar, iki türlü de yaptıkları iş beklemek olmayacak mı? Bunun yerine kendi adamlarını dövmesine izin veriyorlar, Luffy ile ilgili bir plan da ortada gözükmüyor.

Brulee'nin meyvesi istediğin herhangi ayna olan bir mekana geçmeni sağlıyor bu kesin zaten, sınırını bilmiyoruz ama Koca Ana yanlarına gelirse kolaylıkla kaçabileceklerini biliyoruz. O boyutta kalmak olmasın da başka bir mekana hızlı geçebilmek olsun, gene büyük avantaj. Hem söylediğin gibi bir şey olsa Hasır Şapkaları zapt edip ayna ile başka yerlere kaçırarak Anayı oyalama diye bir mantık ortaya çıkar ki, oturup kendi adamlarını dövülmesini izlemekten daha mantıklıdır.
Her söylediğine cevap verdim gayet, neye cevap vermemişim? Katakuri'nin mochisinden kaçamıyor değil o an bir başka şeyle ilgileniyor olduğunu söyledim zaten. Lafı gayet yerinde aldım yerinde cevap verdim.

Bu bir yana Katakuri zaten hali hazırda gözüne Luffy'i kestirmiş, kendi gözünde bu adada tek kayda değer rakip olan Luffy haricinde enerji de sarf etmiyor. Ayrıca ben yakalanmamaları gerek diyorum sen yakalatıyorsun.

Koca Ana tek çığlığıyla birlikte Brulee'yi bayıltır zaten. Ortada ayna mayna kalmaz. Koca Ana bu bölümde olduğu gibi Pudding ve Chiffon'un da onlarla birlikte çalıştığını fark ediyor, böyle bir hareket yapıp dosdoğru bir şekilde Luffy'lerin bir başka yere gitmesi halinde bunun nasıl yaşandığını fark etmeyecek mi dersin? Yine başları belaya girer. Demem o ki sen istediğin kadar kurgu yazabilirsin, forumdaki herhangi bir üye de istediği kadar kurgu yazar, ben ya da bir başkası da bunun boşluklarını bulur. Ben de bir şeyler yazarım, benim de boşluklarımı bulursun ki kendine göre boşluklarını da bana dile getirdin. Herkesin kurgusu farklı işliyor, varsayımsal konuşuyoruz fakat Oda'nın aklına ne olduğunu bilemiyoruz bana kalırsa söylediğim üzere pek de mantıksız sayılmaz.
 
Yemişim gemisini, biraz da zevk almak lazım. Ben olsam yakardım ama tam Lufy gelince ama, sinirlensin.

Bu güven yüzünden 800 küsür bölümdür Lufy kurtuluyor zaten. Ama olay güven değil, zevk yahu. Tek ben mi gemi yakmaktan zevk alıyorum.
ekleme yaptım, okumadıysan
Ben burdayım başka önlem almaya gerek yok havasında gemiye zarar vermeme tutumuyla. Gerçi görevlendirdiği diğer adamlar yine geniş bir alanda set kuruyor ama yine de kendine güveni çok yüksek kekonun.
Zevk alıyor gibi durmuyor, sanki görev adamı gibi bişey bu herif.
 
Barış ortamı olmaz gibi aslında germa var daha.
Balıkadam mevzusu'da var. Ama barıştan ziyade kaçmayı gerektirecek bir durum olursa Germa ve Balıkadamlar denizi kuşatan BM ordusuna karşı savaşabilirler belki.

Ana'nın Pudding'ten beklediği poneleri okuyabilmesini sağlayacağı güç Pudding'in Sanji ile olan muhabbetinden dolayı açığa çıkacak. Ana da bunun keyfiyle bizimkilerin gitmesine izin verecek. Bizimkiler de zaten buraya kapışmaya gelmedi, amaçlarına da ulaştılar, basıp asıl olaya gidecekler. Bizimkileri bırakması için başka sebepler bile bulabilir. Bu kadar takılı kalmayın.

Bu arada geçen sayının ön gösterimindeki editör notunda arkın artık finale geldiği yazıyordu.
Mantıklı. Ancak BM'zalimliklerine şimdi ya da sonra birileri son versin isterim.

Sanji'nin sondaki duruşundan, bakışından etkilenenler olmuş. Bu adam, onun arkı olmasına rağmen, düğün seramonisi başladığından beri arada bir görünüp poz kesmekle yetiniyor, arada bir de kız kesiyor tabii. Onun öncesinde de Oda sagolsun, şamar oğlanı da oldu, ergen de, sümsük de.Yapacağı şey de Big moma pasta. Tey tey...
Tam da bu sebeplerden dolayı umutlanıp ah keşke diyoruz : ))

İşlenişi ve akışı, diyalogları, çizimleri, sahneleri güzel, ama hoşlanmadığım bir senaryo üzerinden ilerlediği için beğenemiyorum.
Pasta yapılana kadar nasıl idare edecekler Linlin'i acaba. Pastayı yedikten sonra bizimkileri affedip gönderecek mi. :/

En azından Sanji'nin monoton çemberi kırıldı da bir kadın karakter ona ilgi gösterdi. Bu ilginç olabilir biraz ileride.
Kapaklar da merak uyandırıyor. Sırf durum bilgisi mi aktarıyor yoksa hepsi bir yerde bağlanıp bir şey mi yapacak merak içindeyim
.
Bir kadının Sanji'ye ilgi göstermesi çok ilginç. Pudding ölebilir derdim de üçüncü gözün özel gücü durumu var. Tayfaya katılacağını da hiç sanmıyorum.

Kapaklar sonda birleşebilir arc sonunu gazetelerden okurlar hatta Luffy'nin Kaido'yu indirmeye gideceğim sözleride haberde yer alır. Böylece Hasır Şapka Filosu da Kaidou'ya teşrif etmiş olur.

Gemide beklersin ama kazan dairesine zarar verirsin hareket edemesin, her ihtimali düşünmek lazım. Ben olsam tam geldiklerinde gemiyi yakardım. O halde onları izlemek keyif verir.
Franky yeni bir gemi yapsın diye yakmalarını isterdim. Franky Icebergle birlikte yaptığını Kuma'nın fedakarlığını falan düşünüp ağlaya ağlaya yeni yetenekleriyle yeni bir gemi yapardı.
 
Franky yeni bir gemi yapsın diye yakmalarını isterdim. Franky Icebergle birlikte yaptığını Kuma'nın fedakarlığını falan düşünüp ağlaya ağlaya yeni yetenekleriyle yeni bir gemi yapardı.
Zaten bu gemi yıllardır düşündüğü birşeydi, daha da yapmaz yenisini bence.

Belki gemiyi her ihtimale karşı hareket edemez hale getirmiştir. Bunlar gemide karşılacak gibi gelmiyor bana. Tam görev adamı. Arc daha bitmez.
Dur bakalım nasıl olacak. Belki gemi seyir halindeyken güvertede savaşırlar :D Hasar almış olsa da orada Jinbei var, o gemiyi sürükler, arada da Katakuriye su fırlatır aşağıdan :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık