Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Neymiş Luffy Dof'u şimdi olsa alamazmış, saatlerce ringde dövüşen, hayvan gibi haki harcayan Luffy, Dof'un karşısına sapa sağlam çıktı he mi? Adamın enerjisi olmayınca bir yumrukda nasıl balon gibi söndüğünü göreli daha 2-3 bölüm olmadı göreli. Lakin g4 gücünün temelini kaplayan enerjisi, Dof karşısında geçince etkisiz elemanmışçasına "la ondan ne olacak" oluyor. Luffy Dof'u evire çevire dövdü mangada, herif çizik atamadı Luffy'e çizik. Bak hayati bir zarar vermesini geçiyorum, adam cımbızla tüyünü alamadı la hahahahah.
Alın size işin resmi çevirisi, bir de "vurduğun sinek ısırığı" gibi geyiği vardı bazılarının ağzından 1 sene düşmeyen, ulan dedik bakın cnet'in çevirisi var, Mangastream bir tarafından uydurmuş yazmış ama yok resmi çeviriyi tokat misali yüzlerine vurana kadar ergen geyiği bitmedi.
Tamamda attığın sayfanın neresinde Dof luffynin saldırısını övdü ki kanıt olarak bunu paylaştın?Adam gülerek luffynin saldırısı hakkında yorum yapmış,belki hızlı ama güçlü değile getirmiş işte.Gülerekte bunu dediği için sinerek ısırığından farksız diye çevirmen kendi insiyatifini kullanmış.
 
Kraker arc bossu olsa 1 2 saate inecekken, sırf düğüne bilmem kaç gün var diye mangaka 11 saati bu şekilde geçirince güçlü diye öne sürülmesine ne desem bilemedim :)

Doffy askerleri ipliğe dönüştüremese bile parazitler.Kraker o askerleri tekrar yapar Doffy tekrar parazitler.İş gerçek bedenlere kalırsa Doffy kolay bir galibiyet alır.
Yapma bunu yapma :D Mangaka hiç düşünmedi koca arcı ve son dakika mı uydurdu yani 11 saat dövüşü :D
 
Tamamda attığın sayfanın neresinde Dof luffynin saldırısını övdü ki kanıt olarak bunu paylaştın?Adam gülerek luffynin saldırısı hakkında yorum yapmış,belki hızlı ama güçlü değile getirmiş işte.Gülerekte bunu dediği için sinerek ısırığından farksız diye çevirmen kendi insiyatifini kullanmış.
Çevirmenin "insiyatifi" olmaz böyle.
1- Hız ve ağırlık mesajını tamamen ortadan kaldırmış.
2- Olayı fazlasıyla abartmış.
Klasik MangaStream çevirisi idi.
Attığım sayfa hem dediğim şeyi kapsıyor, hem de Luffy ile Doflamingo'nun sözlü atışmasını. "Gördüğüme göre, sen çoktan ağır yara almışsın" diyor Dof, Luffy de "Aynısı senin için de geçerli" diyor. Sen bunun ikisi arasında fark yok diyorsan, Allah rahatlık versin ne diyeyim.
 
@amaneden lafım sana değildi ki :(
Luffy sonsuza kadar G4'te kalıyorsa evet Dof'u alır. Dövüşün sonucunu kaba kuvvet belirlemiyor. Luffy'nin G4 süresi boyunca Dof'un dayanabileceğini ve sonrasında da ölü hâldeki Luffy'i alabileceğini söyledim. Olabilir de olmayabilir de. Mangadan yaptığım bir çıkarım sadece. Gelelim kolezyum muhabbetine. Hayvan gibi hakisi olduğundan bahsedilen -miktar olarak- Luffy bir zahmet çok haki kaybetmesin haki kullanmaktan bihaber veya kullanabilen yaşlıların arasında. O zaman Jack ile falan hiç dövüşmesin. Jack 5 gün İnu ve Neko ile dövüşmüş birisi.
 
Dostum öyle olmak zorunda değilmiydi zaten? Bak bi arkadaş yazmış düğüne 11 saat kaldığı için zaman geçsin diye uzatılmış bir vs diye.Gayet mantıklı.Bence de Yonkou ve tayfasının seviyesi belli edilmek için yapılmış bir detay.E luffy bu elemanı evire çevire yense bu sefer de bumu len yonkou tayfası olcaktı.Hadi bunları boşver, uzun sürmesi Luffy'yi çok zorladığı anlamına mı gelir sadece? Luffyde herhangi bir hasar varmı? Yok. Adam def ağırlıklı. Tabikide tutucak. Doğru düzgün bir saldırı tekniği yok ki adamın aga :D
Hacı abi, Aynı mangaka ayarlardı saat işini demek ki zorlu bir vs. olmasını gsötermek istedik aradaki zaman farkını 11 saat belirtme ihtiyacı duydu bu Luffy'ye demekki Doftan daha zorlu rakipmiş ki adam oan göre zaman kıstası koymuş. Saldırılarını göstermedi diye yoktur demek nasıl görüş bilmiyorum. Hikaye üzerinde Cracker vs. Luffy'ye bu kadar zaman ayırmak istemiş mangaka. 11 saat boyunca ne olduğunu göstermek istememiş. Çünkü denk adamları karşılaştırmış adam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık