Senin dediğin gibide olabilir güzel bir yorum. Saldırılarını göstermemiş de olabilir buda bir ihtimal.
@SZA demiş ki ''Kahinlik'' şimdi senin dediğin gibide olabilir benim dediğim gibide. Bizim gördüğümüz ne? Bu adamın mükemmel bir dayanıklılığı var. Yetenek gücüde bununla ilgili. Yanlışım varsa düzelt Cracker kendi söylemiyor mu zırh yapıyor çünkü darbe almayı sevmiyor. Bi savaşta nasıl darbe almayabilirsin? Ya rakibine tek atarsın, yada dodgelersin veya Cracker olursun. Biz ne gördük mangada adamın dövüş stili bu.Korunma ağırlıklı. Öyle efsane bi saldırısı olsa Luffy'de hasar görürdük. Ki bana göre beklenilmez öyle bi saldırı adamın tarzı bu yani. E gelelim niye o kadar uzun sürdü? Yonkou tayfasındaki güçlü elemanlardan biri bu adam. Kolay lokma değil.Gördüğümüz kadarıyla yaptığımız yorum bizi kahin yapmaz. Bunu senin için demiyorum ama bize Kahinlik yapıyosunuz diyen arkadaşın ÖÖÖÖ KNK ADAM LUFFYLE 2v1 HANDİKAPLI 11 SAAT DÖVÜŞTÜ XD DOF KİM YHA XD FANBOYLAR XD demesi onu daha çok kahin yapar bence. Crackerin olayı savunma ile dövüşmesidir. Seviyesi yüksek bi eleman olduğu içinde dövüş uzun sürmüştür. Evet sende güzel söylemişsin belki dediğin gibidir ama gördüğümüz kadarıyla bu daha ağır basan bir düşünce EN AZINDAN BENİM için. Dövüş adamın tarzı yüzünden uzun sürdü. Efsanevi gücünden dolayı değil. Karakteri şişiriyorlar bence forumdaki bazı arkadaşlar. Güzel yorumun için teşekkürler