Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Doflamingo vs. Charlotte Cracker

Donquixote Doflamingo vs Charlotte Cracker


  • Kullanılan toplam oy
    334
Mihawkın ne durumu varmış da değerliymiş.Zorinin hedefi.Vazgeçmişti o hedeften en son hatırlatayım dedim.

Bu yonkou seviyesi icin yetiyor sanki ellam.
Zoro hiçbir zaman vazgeçmedi o hedefinden?

Mihawk'tan bizzat eğitim alması bu hedefinden vazgeçtiği anlamına mı geliyor?

Luffy'de KK'nin yardımcı kaptanından eğitim aldı ona bakarsan.
 
Kahinlik yaparak tartisilmaz, mangayi biz cizmiyoruz. "11 saat uzatilmis cunku dugun varmis." Bu cumleyi teori olarak bile sunamazsiniz bir dayanagi yok. Mangadan yaptigimiz cikarimlarla tartisalim, olmasini arzu ettigimiz sonuca giden kendimizin mangadan bagimsiz urettigimiz cikarimlarla degil. Dof guclu bir karakterdi, Luffy ve Law ile dovusup ayakta kalmaya devam etti. Luffy su Arc'ta gordugumuz haliyle su an teke tek ciksa G4 suresini goz onunde bulundurursak alamaz gibi duruyor hala Dof'u. Aynisi Cracker icinde gecerli. Anti olayinin ne kadar onemli oldugunu anlatmama gerek yok -bkz. enel vs luffy-. Sinirsiz sayida biskuvi uretebileceginden bahseden bir insan var ve sert olduklari asikar. Nami biskuvileri islatiyor, antisi dovuse girmesine ragmen 11 saat dovusebilen bir karakter var onumuzde. Mangadan cikarim yapalim:
Luffy 11 saat G4 ile dovusebilir mi?
Cracker Luffy'i yenerdi. Sunu soyleyeyim bir de her dovus sonrasi karakterlerimizin guclendigini de biliyoruz. Tankman bize gosterildi. Tam cozememekle birlikte sanki daha cok buyuyup haki yogunlugunu arttirmisti. Tukenmis Cracker'i ucurmasi normaldi. Dof uyanisiyla Cracker'in meyvelerini ipe donustebilir mi sorusu mevcut ve guzel bir soru. Uyanisin sadece kullanicisini degil etrafindaki nesneleri de etkiledigini soylemisti Dof.
1-Etkileyebilir oyle bir durumda Cracker zorlanacaktir. Geriye kalan tek soru Dof'un BH'si ile Cracker'inki arasinda ne derece bir haki farki var? Luffy'nin lafindan Cracker'in daha sert bir hakiye sahip oldugunu biliyoruz. Tum vucudunu haki ile kaplamis bir Cracker'e zarar verebilir mi Dof? Ben veremeyecegini dusunuyorum. Cracker kiliciyla kesecektir Dof'u.
2-Etkileyemez cunku Dof'un etkiledigi nesneler kimseye ait olmayan cansiz varliklardi. Buradaki biskuviler kullanicinin kontrolunde. O zaman zaten benim acimdan Dof'un kazanma ihtimali ufukta gorulmuyor.
 
Neymiş Luffy Dof'u şimdi olsa alamazmış, saatlerce ringde dövüşen, hayvan gibi haki harcayan Luffy, Dof'un karşısına sapa sağlam çıktı he mi? Adamın enerjisi olmayınca bir yumrukda nasıl balon gibi söndüğünü göreli daha 2-3 bölüm olmadı göreli. Lakin g4 gücünün temelini kaplayan enerjisi, Dof karşısında geçince etkisiz elemanmışçasına "la ondan ne olacak" oluyor. Luffy Dof'u evire çevire dövdü mangada, herif çizik atamadı Luffy'e çizik. Bak hayati bir zarar vermesini geçiyorum, adam cımbızla tüyünü alamadı la hahahahah.
Alın size işin resmi çevirisi, bir de "vurduğun sinek ısırığı" gibi geyiği vardı bazılarının ağzından 1 sene düşmeyen, ulan dedik bakın cnet'in çevirisi var, Mangastream bir tarafından uydurmuş yazmış ama yok resmi çeviriyi tokat misali yüzlerine vurana kadar ergen geyiği bitmedi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık