Bu ne saçma bi üslup ya? Birisiyle birşey tartışacaksan önce bi savunduğun şeyin gerekçelerini göster.Kardeşim ne bu Cracker sevdası? Evet herif Yonkou tayfasından ve önemli bir pozisyonda. E tamam bu olması gerektiği gibi gücüne yansıtılmış zaten çok sağlam bir zırh hakisi var. Onun dışında ne var? Meyvesi saçmalığın daniskası zaten. Dof gibi birine karşı iş yapabilicek bir meyve değil. E sen neyi savunuyorsun? Bu adam soru mu kullanıyor, shigan mı atıyor bir tekniğini gördün sanki de karakteri savunuyorsun. Kimse güçsüz olduğunu iddia etmiyor. Evet güçlü ama niye güçlü hardcore defansı var adamın. Bitanede sacma bi saldırısı. Eee onun dışında? Hayır seride will of D gibi bi durum var. Ki Dof hırslı birisi,egoist birisi. Sırf senin mantığınla şunu bile söylerim. Abi kapışırlar dof çıldırır alır. Forum triplerini bırakıp doğru düzgün birşey yazabilirdin yani. Belki ben senin düşüncene katılırdım. Benim düşüncem bu yönde ve yazdım. Mantıklı gelen bu bana şuan. He dersin bak kardeşim ama böyle böyle bi durum var eyvallah derim.11 saat yapamadı da birden teori oldu. Tamam.