Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu SBS'ye göre Kaido en güçlü canlı oluyor. Demek ki sadece söylenti değilmiş.

Vol. 83 SBS

Q: I was strictly scolded by my mother. Is my mother stronger than Akainu?

Oda: Mother in general is the strongest creature in the world. She is stronger than Kaidou, but she loves you more than anyone.
Sonunda! İşte beklediğim şey buydu... Artık bi zahmet Kaido, WB kadar güçlü bir karakter dediğimiz zaman "yogggamuhaa" gibi cevaplar almayalım, rica ediyorum.
 
Aslında epeydir şöyle bir düşüncem var. Nedense Yonkou'ların düşene kadar tayfanın çok şeyler çekeceğine inanıyorum. Yani mesela bence Luffy, hatta komple tüm tayfa Kaido'dan ölümcül dayak yiyecekler gibi geliyor. Aklımdaki şeyi tam olarak anlatamadım biliyorum ama demek istediğim Luffy'lerin arka arkaya çok sert yenilgiler alacağını düşünüyorum.

E. Oda'nın Hasır Şapkalar'a kıyamayacağını biliyoruz. Sırf bu yüzden Jinbe, Pedro falan gibi hem tayfayla yakın, ama bizim de böyle bi bağ kurmadığımız karakterleri işin içine epeyce kattı. Big Mom, Kaido derken bence ölen ölene olacak...
 
Yo ünvan kesin doğrudur ünvanin yalnis olduğunu dusunen biri degilim.Ama en güçlü olsa bile çıkıp herkezi yenemez her koşulda savaş kazanamaz diyirum ben.
Tamam da ben herkesi yener diye atmadım ki. Yenme meselesi Oda'ya kalmış bir şey. Atıyorum Akainu'nun Big Mom'ı yenebileceğini düşünmüyorum ama yenerse de hiç şaşırmam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık