Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Spartacus (2010-2013)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 12 85.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 2 14.3%

  • Kullanılan toplam oy
    14
Tereddütsüz söyleyebilirim ki izlediğim en iyi dizilerden biriydi. Son bölüm ise çok güzeldi. Hem görsel olarak hem de aksiyon olarak bir televizyon dizisinden fazlaydı. Bir film gibiydi. Tarihe sadık kaldı ama yine de izleyenlere isyancılar zafer kazanmış gibi hissettirdi.
Bu arada Pompey denen karakter gözüktüğü çok kısa aralıkta beni kendisinden acayip bir şekilde nefret ettirmeyi başardı.
 
Gannicus'a yardım gelir diye bekledim kendimi kandırdığımı bilerek. Caesar'ın gözü yemedi teke tek kapışmayı, yine 50 kişinin arkasında duruyordu. Tarihte çoğu kaynak Spatracus'ün savaşta öldüğünü yazar.
Ola bilir.En azından efsanevi bir şekilde biter.Asıl düşüncem seri sonunda Lufy, Spartacus gibi ölür.
tam tersi tarihte 5 bin kadar köleyi çarmıha geriyorlar sadece spartacüs bulunamıyor inanışa göre tanrılar onu aralarına alıyor diye yazıyor çoğu yerde
 
Çok iyi finaldi, gerek aksiyon gerek duygusallık her şey olması gerektiği gibiydi, sonuç belli olmasına rağmen son sahneye kadar gaza getirmeyi bildiler,

Crassus'un ölmeyeceğini biliyordum da Gannicus'un gider ayak Caesar'ı da yanında götürmesini bekledim son ana değin, lakin olmadı :( ..
 
Duygulandım yaw beni heryönüyle gaza getiren dizilerden biri bitti :agla: Gannicus'a o yakışmadı , öyle şey yapılır lan öyle king bir adama. Ceaser , Tiberius'un yaptığı şeyi haketmiş.:ehe: Hemen hemen herkesin ölmesine rağmen mükemmel bir sondu. Spartacus de ölmeyeydi eyiydi ama neyse. Gerçek adını söyler diye bekledim de olmadı yaw :D Dizinin bitişi bile çok duygulandırdı. Eski elemanları gördük hep ve en sonun da Andy reyiz I AM SPARTACUSSS diyince beni benden etti. Umarım böyle güzel bir dizi gibisi yeniden gelir.

Crassus'un ölmeyeceğini biliyordum da Gannicus'un gider ayak Caesar'ı da yanında götürmesini bekledim son ana değin, lakin olmadı :( ..
Tarihteki en büyük kişiliklerden yahu o Ceaser. Burda en çok onun ölmeyeceği garantiydi hepsinden. :D Zaten o ölümden daha beter bir ceza yedi Tiberius'tan :at:
 
tam tersi tarihte 5 bin kadar köleyi çarmıha geriyorlar sadece spartacüs bulunamıyor inanışa göre tanrılar onu aralarına alıyor diye yazıyor çoğu yerde
Plutarkhos, Appian ve Florus bizzat yazdıkları eserlerde Spartacus'ün 3. Köle Savaşı'nda öldüğünü söylerler. Öldüğü kesindir, sadece cesedi o kalabalıkta bulunamamıştır. Ayrıca beş bin değil, altı bin köle Appian Yolu (Capua ile Roma arası) üzerinde 200 kilometre boyunca çarmıha gerilmiş.

gannicus kölelerin arasında özgürlüğünü kazandığı halde diğerlerinin özgürlüğü için savaşan tek kişiydi.Spartacus sicilya'ya giderken gemide gannicus'a kendisine bişey olması durumunda liderliği almasını istiyordu ve son bölümde de söyledi yönetmeni istiyorum diye.Agron malının yerine gannicus kurtarabilirdi spartacus'ü.Böylece tekrar ait olduğu özgürlüğe gidebilirdi sybel ile birlikte.Benim içime sinmeyen şey arenanın tanrısının çarmıha gerilmesiydi destansı bir ölüme ulaşmasını ya da kurtulmasını bekliyordum gannicus'un.
Tarihte Agron diye bir karakter yok. Yani yaşamamış birini kurtardılar. 3. Köle Savaşı 2 yıllık bir süreci kapsar ve bu süreçte ölmesi gereken herkesi dizide öldürdüler zaten. Çoğu kaynak Gannicus'un savaşta öldüğünü yazar, ama dizide arena coşkusunu yeniden yaşaması için böyle bir son uygun görmüşler. Agron'un kurtulma sebebini dizinin başında da söylediler. O Spartacus'un ludustan kalan tek yoldaşı. Spartacus efsanesini sürdürebilecek tek kişi. Crixus hariç kimsenin ölümü aşağılayıcı olmadı bana göre.
 
Çok güzel bir finaldi. Cidden baya duygulandım. Ama hele en sonra I'M SPARTACUS diye bağıran Andy beni ağlattı şimdi yalan söylemeyeyim.
 
Efsanenin süper finaliydi.Yurt odasında izlerken ağlamamak için durdurdum kaç kere.Gannius keşke kendini öldürseydi.Yakalanmak yerine.Spartakus her zaman ki gibi karizma adamı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık