Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Spartacus (2010-2013)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 12 85.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 2 14.3%

  • Kullanılan toplam oy
    14
Yalnız şöyle bir şey benim üstüme gelse,sanırım o anki gazla bende onun üstüne koşardım.Sonuç belli,Alfa WİN.
 
Çok güzel bir finaldi bence. Saxa'nın sert görünümüne rağmen yine de Gannicus'a hala aşık olduğunu göstermesi içimi dağladı resmen. Lugo'nun ölümü de epikti bence. Hep özenmişimdir böyle eski savaşlı filmlerde/dizilerde elinde balyozla savaşanlara. Agron'la Nasir'in ölmemesi de iyi oldu. Gannicus'un Roma'lılar tarafından çevrildiği sahnede ben bunaldım. LAAAAAN BORAKIN OHNUU diye çığlıklar attım ama işte...

Ve son olarak Spartacus reis. Ölüp ölmediği kesin olmadığı için içimde bir ümit vardı da, kendisinin de dediği gibi bu ölüm onun için daha iyi oldu. Herkes ANDDDDYYY :((((((((( diye mırın kırın ederken mevcut Spartacus'ümüz de gayet iyi bir oyunculuk sergiledi bence.

Sonunda eski yüzleri görmek de duygulandırmadı değil. Özellikle I am Spartacus diye bağıran Andy reis :/
 
Spartacus başgan kurtulup edirneye yerleşip yeni yeni jr trakyalılar yapacaktı. Neyse ölümü de bad endinglerin serileri efsane yaptığının kanıtı oldu.
 
Çok kötü oldu.İçimde çok büyük bir boşluk hissi oluştu.Kaç yıldır izlediğim diziydi.Umarım One Piece'da bu şekilde biter.
 
Yalnız Spartacus'un yaptığı savaş taktiği (Toprağın düşmesi,okçuların çıkıp sıkması) BraveHeart filminde Mel Gibson'da aynısını yapmamışmıydı ? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
 
Gannicus'a yardım gelir diye bekledim kendimi kandırdığımı bilerek. Caesar'ın gözü yemedi teke tek kapışmayı, yine 50 kişinin arkasında duruyordu. Tarihte çoğu kaynak Spatracus'ün savaşta öldüğünü yazar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık