Ağzından bal damlıyor.Final büyük ihtimal normal bir bölümün 2 katı daha uzun sürecek.Bi 2 Saat sürer gibi.
Amerikan dizilerinde genelde öyle,finali normal bölümün 2 katı daha uzun yapıyorlar,e koca savaşı 50 dakikaya da sığdırabileceklerini sanmıyorum,bakalım.Ağzından bal damlıyor.
O kumlarda spartacus şov yaparken Liam McIntyre olarak görmedim onu yüzünü kafamda Andy Whitfield olarak hayal ettim ve gerçektende zevk aldım. Bundan sonra öyle izleyeceğim sanırım biraz hayal gücüm ile. Belki daha çok zevk alırım diziden.BEnimde Crixus diye bağırasım geldi arkadaş ne güzel bölümdü.Tiberius ergeni hakkettiğini bulmadı bence kendini şanslı saymalı. Agron ölmemiş garibim Nasir nasıl mutlu oldu. Gannicus yine kumlarda ve yine showmen tarzını konuşturdu. Haftaya muhteşem olacak. O bu değil lan ne güzel cips mısır kola muhteşem 3lümü hazırladım 2 tane arkadaş geldi 5 dakkalığına silip süpürdüler arkadaş içim gitti. Ben onları bölümü izlerken yemeyi düşünüyordum Sağlık olsun , helal olsun
Şimdi andy 1.sezonun finaline doğru iyice cüsselenmişti.O arenadaki hareketleri filan adam tam spartacus olmuştu yani.Liam 2.sezonun başından beri biriyle birebir dövüşmediği için güzel izletti.Oyunculuğu kötü değil adamın.Ama gladyatör olarak Andy her türlü çok iyi kalıyor Liama göre.Bana göre o kadar sırıtmadı. Andy whitefield olsa daha iyi olabilirdi ama liam kardeşimizde o kadar kötü değil. Bir de andy olsa böyle olmazdı olayına pek anlam veremiyorum. Andy iyi oynardı ama bir heath ledgerin jokeri gibi değildi yani.