Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Spartacus (2010-2013)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 12 85.7%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 2 14.3%

  • Kullanılan toplam oy
    14
BEnimde Crixus diye bağırasım geldi arkadaş ne güzel bölümdü.Tiberius ergeni hakkettiğini bulmadı bence kendini şanslı saymalı. Agron ölmemiş garibim Nasir nasıl mutlu oldu. :D Gannicus yine kumlarda ve yine showmen tarzını konuşturdu. Haftaya muhteşem olacak. O bu değil lan ne güzel cips mısır kola muhteşem 3lümü hazırladım 2 tane arkadaş geldi 5 dakkalığına silip süpürdüler arkadaş içim gitti.:oleyo2: Ben onları bölümü izlerken yemeyi düşünüyordum :D Sağlık olsun , helal olsun :D
O kumlarda spartacus şov yaparken Liam McIntyre olarak görmedim onu yüzünü kafamda Andy Whitfield olarak hayal ettim ve gerçektende zevk aldım. Bundan sonra öyle izleyeceğim sanırım biraz hayal gücüm ile. Belki daha çok zevk alırım diziden.
İkinizde unutulmayacaksınız Andy ve Manu Reis'ler.
 
Abicim bu Liam McIntyre ilk sezonda başlasaydı dizi orda biterdi.Bi adam bu kadar mı dandik dövüşür veyahut adamda hiç kas yok.Ah be Andy Reyiz nerelerdesin.Andy Reyiz inletirdi orayı :artiz:
 
Bana göre o kadar sırıtmadı. Andy whitefield olsa daha iyi olabilirdi ama liam kardeşimizde o kadar kötü değil. Bir de andy olsa böyle olmazdı olayına pek anlam veremiyorum. Andy iyi oynardı ama bir heath ledgerin jokeri gibi değildi yani.
 
Bana göre o kadar sırıtmadı. Andy whitefield olsa daha iyi olabilirdi ama liam kardeşimizde o kadar kötü değil. Bir de andy olsa böyle olmazdı olayına pek anlam veremiyorum. Andy iyi oynardı ama bir heath ledgerin jokeri gibi değildi yani.
Şimdi andy 1.sezonun finaline doğru iyice cüsselenmişti.O arenadaki hareketleri filan adam tam spartacus olmuştu yani.Liam 2.sezonun başından beri biriyle birebir dövüşmediği için güzel izletti.Oyunculuğu kötü değil adamın.Ama gladyatör olarak Andy her türlü çok iyi kalıyor Liama göre.
 
Finale gel be!
Böyle efsanevi bir dizi için yapılabilecek en iyi finali yapmışlar. Spartacus gibi tarihte devrim yaratan bir adama saygıda kusur etmemişler. Gannicus gibi bir savaşçı için şanlı bir ölüm olmamışsa da yiğitliğinin pekiştirilmesi şahane olmuş. Crassus vs Spartacus çok iyi olmuş. Saygı duyulacak iki adam için de muhteşem görkem dolu sahneler ve diyaloglar yazılmış. Böyle birbirlerine saygı duyan rakiplerin savaşları her zaman daha ihtişamlı olmuştur.
Pompey deyyusunun da yüzünü gösterip geçiştirmişler. Şu diziden sonra yeni bir Roma dizisi yapılsa aynı kalitede, tadından yenmez yeminle. Spartacus isyanından hemen sonra Roma'da asıl savaşlar başlar. İspanya'daki isyanı bastırıp güç kazanan Pompey ve Spartacus'u bastırıp nüfuz kazanan Crassus ile yükselişte sınır tanımayan Sezar'ın politik mücadeleleri, ortaklıkları, beraberce Roma'yı tamamen ele geçirip kontrol etmeleri ve Agustus'un kesin olarak imparator oluşuna kadar bitmek bilmeyen iç savaşlar. Muhteşem olurdu cidden. Rome dizisinde Sezar ve Agustus dönemleri drama tarzında işlenmişti ancak bir de Spartacus tarzında hararetli, kan ve kum dolu bir perspektifle anlatılması şahane olurdu. Keşke aynı ekip böyle bir projeye başlasa. :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık