Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 850: Umut Işığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    242
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumları okurken dikkatimi çekti bazı arkadaşlar puddingin ağlamasına çok takılmış. Şahsi düşüncem şu her filmde karşımıza çıkar zaten rol yapan bir karakter gerçek yüzünü açıkladıktan sonra tekrar rol yaptıgı kimliğe bürünür ya hani gerçeği bilenler çıldırır o görüntüye buda o hesap.
 
Hangi yonkouyu kim indirecek?
Kaido - Luffy ve müttefikleri
Shanks - BB
BB - Luffy
Big Mom?

En sona Luffy, BB ve Marine kalacak.

Marine de bir şeyler yapmalı. Luffy'lerin çıkardığı kargaşada zayıflayan Mom'u indirmeye amiral ya da amiraller gelecek. Akainu denizci karargahını süs olsun diye yeni dünyaya taşımadı herhalde. Mom'un zayıflama miktarına göre kurgusal olarak ya Ryokugyu (yeni amiral) tek gelecek ya da Kizaru ile ikisi birlikte gelecekler. Ryokugyu'yu tanıtmak için iyi bir fırsat bence. Her zaman marine gelince bizimkiler topuklamıştır. Marine de hep iş biterken gelir. Bizimkiler alacağını almış kaçarlarken denizciler olaya dahil olur.

Neden BB gelmez?
Çünkü BB olay akışına göre 1-2 gün önce devrimci karargahını yıkıyordu. Hop orda hop burda olmaz diye düşünüyorum. Yoksa daha önce de dediğim gibi bu seride zayıflayan yonkoulara son vuruş yapmak BB'nin işidir :)

Mom neden inmeli?
-Adada ömür çalma gibi bir zulüm var
-50 yıl ömrü çalınan Pedro var
-Çarkı çevirip ne kaybettiği belli olmayan Jimbe var
-Luffyler alacağını alıp kaçsa bile aşçılar ve okamalar tehlikede olacak
-Germa'yı yok etmek istiyor Reiju gibi iyi bir karakter varken ve Luffy'nin hayatını kurtardığı gerçeği varken buna da müsaade edilemez
-CC zorla çalıştırılıyor ve BM ona çok kısa bir süre verdi
-Kitapların içinde esir tutulan canlılar
-Lola'nın babası gibi kurtarılması gereken garibanlar
-Pekoms'un Mom tarafından affedilmez işler yapmış olması
-Eninde sonunda Luffy'nin Sanji'nin tehdit edildiğini öğrenecek olması
tüm bu nedenler Mom'un sistemini yok edecek bir dövüşler silsilesine neden olacak, sistemi yerle bir olmuş, tayfası dağılmış, kendisi zayıflamış olsa bile BM'yi indirmek zor olacağından burda da denizciler yarım kalan işi tamamlayacaktır.

Sanji'den H.haki çıkmasına gelince bence Sanji'nin böyle bir şeye ihtiyacı yok. Çok büyük hedefleri ve bu konuda hırsları olan bir karakter değil.

Puding mevzusu halen biraz karışık. Lola ile olan flashback olayı bozuyor. Onun haricinde yaptıkları anlaşılabilir.
Ben Teach in geleceğini düşünüyorum Marine ye hiç ihtimal vermiyordum ama şuan ihtimal sayım 2 ye çıktı Teach veya Marine Big Mam ın sonunu getirecek.
Luffylerin adadaki müttefikleriyle BigMam ı indirme şansı çok az bir ihtimal çünkü.
 
O yıldırımlar Luffy yüzünden değilse bana H. Haki hava olaylarını etkiliyor demeyin. Shanks ve WB gökyüzünü yarsın. Yine Shanks'ın adaya Mihawk güzel haber getirince ortalık güneş açsın ama Luffy kafeste sinirlenince 2 yıldırım çakmasın mı?
 
Vinsmoke ailesininde Mom'a karşı planı olabilir gibi. Judge'ın sol üstte kurduğu cümlenin ucu açık planda olabilir. Kendini trollüyor da olabilir.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık