Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 845: Öfkeli Ordu

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ya esir düşecek ya birisi tarafından kurtarılacak. Eninde sonunda Sanji'yi savaşmaya zorlayacak gibi, bizim bildiğimiz Luffy, Sanji gelmeden bir adım gitmez.
 
Luffy bi conqueror haki salsa , masada ki yemekler ve hizmetçiler falan kendinden geçse herkes bi şaşırsa,sayfa Luffy'e geçince ordu da yenilmiş olsa falan ne fena olurdu ya
 
Son düzenleme:
Luffy vs Big Mom ordusu tahminlerinizi görüyor ve 1 arttırıyorum.
havaya zıplayıp orduya bunu yapsın.

 
Ben emin olamıyorum bu adam çok zor durumlarda bile savaşıyordu. Sonuna kadar savaşır, o orduya galip gelirse şaşırmam bile. Ama farklı bir şeyler olacak gibi duruyor.
 
Değişik bir ihtimal

Sanji, Big Mom'ı devirmek için plan yaptı. Luffy'e sonunda kral olacaksın, karışma bende diyecek. Olaylar olaylar, bu kadar gömme boşa değil. Sanji'ye bunlar için bir fb yeterli gibi.
 
Yonkou'nun gücü sağ kolunun gücünden iki kat fazla olmalı gibi geliyor bana. Örneğin WB 100 ise, Marco 50'i fazla geçmemeli. Ki Zaten, Marco ve Vista Akainu'ya dalınca pek bir şey yapamıyorlar. Marco'nun yanında bi Marco daha olsa belki o zaman totalde bir şey yapabilirlerdi. Ama yine de çok uzun sürede olurdu. WB>Akainu>Marco denklemini 100>90>50-55 gibi bir şey diye düşünüyorum ben. O sebeple, BM'nin de epey güçlü olması gerekiyor. Luffy daha çok güçlenmeli bana kalırsa. Ya da daha güçlü yanı varsa göstermeli işte.
 
Judge'ın planı BM'yi içten yıkmaksa ve bundan Sanji'ye bahsettiyse (Red Wedding tarzı) Sanji BM'nin inmesi işlerine yarar diye düşünerek hareket ediyor olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık