Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

kör topal

Sizin ısrarla anlamazdan geldiğiniz ancak içten içe bildiğiniz bir gerçek şu ki kılıç>>>>all değil.:( Şimdi Sanji'ye kılıç versek iddaa ediyorum Sanji Pica'yı alamaz diyen önemli bir çoğunluk fikrini değiştirebilir. Sanji şu anki şartlarda Pica'yı tekmeleri ile alacaktır. Çünkü illa ki kılıç gerekmiyor ya da O vakit Luffy'de alamaz diyelim:oleyo:

Sanji'nin bege ile girmesini 1000 defa açıkladılar:( Adam bilerek isteyerek, ailevi meseleler ve de sevdiklerini Linlin aracılığı ile tehdit ettikleri için gitti. Orada değil Zoro Luffy olsa da gidecekti.

Geri kalmadı Sanji. Aksine bir kanıtın var mı? Sanji'nin geri olduğuna dair bir sahne var mı? Vergoo vergoo denio duruyor ama CC Luffy'e tek attı. Zoro'yu yeti kardeşler avladı:flaugh:

Sanji'nin güçsüz görülmesi dedim ya sırf Zoro'nun havasından kaynaklı. O havayı söndürdükleri vakit görürüz kim daha güçlü:D
Güzel saçmalamışsın. Kimse kılıç >>> all demedi. Total seviyeleri belli gördüğümüz belli. Bu haliyle Pica'yı alabilir mi dedim sen kılıç all değil alır o zaman Luffy de alamaz felan Luffy ne alaka Sanji ile Luffy aynı klasmanda mı da karşılaştırıyorsun?

Sanji Bege konusunda haklısın.

Geri kalmadığına dair bir kanıtın var mı ya ne başarısı var bu şamar oğlanının? Geri kalmadığına dair bir başarısı var mı? Herhangi bir kanıtın var mı? İkimiz de gayet biliyoruz ki herhangi bir başarısı yok bu adamın. Bu arada Luffy gücünü bilmediği için tek yedi sonra da kazanıp esir aldı. Yeti konusunda yazmama bile gerek yok :artiz:.

Zoro'nun havası olabilir bu havası acaba güçlendiği için olabilir mi? Daha zorlandığı bir rakip olmadığı için olabilir mi? Ama Sanji her rakibinden dayak yiyor. İleride elbet zorlanıcağı rakipler çıkıcak ama bu demek değil ki Sanji => Zoro.

La Oda yerden yere vurnuş herifi. Ödülünü bile torpille almış. Ama hater diyorsun. Ne dedim de haterım? Olmayan gücünü eleştirdim diye mi? Çünkü Sanjiyi eleştirdim bir tek gücü var. Şu ana kadar olan kısmı değişmez bir gerçek. Ne dicen yani? Harbi merak ediyom :D Bak adam dövdü mü dicen? :D
Öyle deme ama :(


Sanji'nin bedeninde hasar olmasa Vergo'yu yenebilir miydi?
 
Sanji kendi kabul ediyor zaten Vergoyu yenemez,Jinbei yi hiç yenemezzzzzz Sanji fanları amacınız ne? şuan güçsüz işte.

Güçlenmesi lazım
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık