Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Sabo & Luffy

Kazanan taraf hangisi olur?

  • Akainu

    Kullanılan: 119 34.0%
  • Sabo+Luffy

    Kullanılan: 221 63.1%
  • Berabere

    Kullanılan: 3 0.9%
  • Kararsızım

    Kullanılan: 7 2.0%

  • Kullanılan toplam oy
    350
Sen ne güzel manga takip ediyorsun öyle. Ace zaten durduk yere öldü dimi. Luffy'yi kurtarmaya falan çalışmıyor, kendini feda etmiyor, sırtı falan dönük değil, ondan önce de magma ile yumruk çarpıştırmamış hafif şekilde eli yanmamıştı zaten.

Farkedememişsin ama anlatayım, bir adamın sırtı dönükken açık hedef haline gelir, adama kılıç soksanda ölür, boynunu kırsanda ölür, illa magmaya gerek yok.

Ondan önce Ace adamla direk yumruk çarpıştırıyor ve sadece eli yanıyor, bak eli falan kopmuyor, eli hafif şekilde yanıyor. Yani bunu mangaka sen anlayabilesin diye daha nasıl anlatabilir bilemiyorum.


Dimi, 10 gün boyunca bir bacak alabilmiş, çok tehlikeli cidden.
Yapma hacı dövüştüğü adam aokiji.Bir bacak alabilmiş ne demektir.Jinbei'nin dediğine göre fişini de çekecekmiş işte ama onca yılın hatrına öldürmek kolay gelmemiş olabilir.Sengoku'nun fujiye söylediğine göre guruna önem veren bir insanmış aynı zamanda akainu bu da bir etken olabilir belki.
 
Sağlam logia kullanıcılarını yenmek için bence k. hakin çok iyi olmalı. B. haki kasıp k. hakide zayıf kalan adamların Akainu'ya karşı şansı yok bence.
Marco'nun meyve bende olsa ben şahsen vurduğum darbenin büyüklüğüne odaklanır, b. haki kasardım ki Marco da öyle yapmış gibi görünüyordu. Çünkü k. haki ve çeviklik kasıp saldırıları atlatmaya çalışmana gerek yok. Kılıç ustalarının çoğu zaten b. hakide uzmanlaşması gereken adamlar. Bu yüzden Marco ve Vista'nın saldıyı hiç tınlamadan meyve avantajı ve k. haki ile adam çok kolay atlattı.

Yani Akainu'yu yenmek için k. hakin tavan olacak. Aynı zamanda b. hakin de çok iyi olacak. Yoksa bu adamı yenemezsin.
1 vs 1'de Akainu kolay harcanacak bir adam olmasa da takım çalışması farklı bir olay. Sabo ve Luffy birbirlerinin eksiklerini kapatarak iyi bir takım çalışması ile indirebilirler diye düşünüyorum.
 
Öyle zaten yani tam olarak Luffy-Enel durumu olmasa bile ateş magmaya temas edince yanmaya başlıyor(orjinal vücüt) buda onun dezavantajlı olduğunu gösteriyor.Yani hakiye ihtiyaç duymadan karşısındakine zarar veriyor ve güç, ısı olarak diğerlerinden üstün oluyor.
Tam olarak bi anti durumu olmasa bile avantaj durumu söz konusu...
Ace logia normal insan değil öyle düşünmeyin.Yani Ace kendisinden üstün olmayan bi meyveyle çarpışsa hiç hasar almayacak ama Akainu ile çarpışınca hasar alıyor.
Bende onu diyorum işte hocam.Antisi değilde avantaj durumu olduğu benim demek istediğim.
 
Luffy'le Sabo'ya çoluk çocuk denmiş :(.Biri devrimin 2. adamı biri 1 tane sivil öldürmeden 500 m ödül yapmış , elinde sonunda korsanlar kralı olacağını bildiğimiz adam bunların karşısında sanmıyorum tek başına herhangi bir One Piece karakteri durabilsin.Sabo zaten amiralle bire bir dövüşebiliyor , Luffy'de G4 le vurduğu yerden ses getirir.Meyve dezavantajı falan dinlemez alırlar gardaşlarının öcünü.
 

Outlaw

Sabo'nun meyvesiz hali bile amiral seviyesine yakındır. Üstüne meyve de eklenince, rahat amiral ayarıdır diye düşünüyorum. Devrim ordusunun iki numarası sonuçta, daha azını beklemez olmaz.

Eşantiyon olarak Luffy, g4'e girmediği sürece pek sıkıntı teşkil etmez Akainu'ya ama girerse o da epey etkili olur.

Çok zorlu bir savaşın ardından Luffy&Sabo kardeşler diyorum.
 
Hem Sabo'nun gücü, Hakisi olsun, hem Luffy ve Sabo kardeşlerin Ace'in intikamını alacak olması olsun, bunlarla birlikte Luffy'nin iman gücünü de katarsak Akainu sopalık olur.
 
Sabo bekleneni vermedi bana ama bir amiralle çat-pat dövüşebiliyor işte. Luffy de amiral seviyesine giderek yaklaşıyor. 2 vs. 1 de illa ki açıklar verirsin. Sabo da Luffy de hızlı karakterler. Akainu ise hantal. Luffy'ler alır Akainu'yu ama çok dikkatli olmaları lazım. Akainu denk getirdi mi sündürür çünkü. Luffy'nin Kraker'le olan dövüşünde g4'ün süresini daha uzun kullandığını düşünüyorum. En kötü 1 kol bir bacakla kazanan Luffy'ler olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık