O da o. Olacak olan bu.Normalde olması gereken bu değil ama.
O da o. Olacak olan bu.Normalde olması gereken bu değil ama.
Milli iradeye saygı duyulmalı değil mi? :/O da o. Olacak olan bu.
Ben konuyu görünce ilk bir düşündüm daha konuyu okumadan kafamda canladırmaya çalıştım,sabo'nun meyvesi Akainu karşısında 5 para etmez,Sabo için tek çare haki seviyesi fakat Haki'sinin Akainu'dan yüksek olması çok saçma geliyor bana,2.si ise luffy:Akainu karşısında sadece meyvesi 5 para etmez onunda haki seviyesi'nin Akainu'dan fazla olması gerek olursa bana yine saçma geliyor,Anakarakter diye bu kadarda ilahlaştırmayalım,herkesin seviyesi aşşağı yukarı belli.Marco alır diyeni mi alırsın, Sabo alır diyeni mi alırsın. 2 tane gereksiz marco fanı var zaten onlar yapıyo çoğu zamanda bana karşıt yaptıkları belli. Arada laf sokunca kaldıramadılar tabi. İşin kötü tarafı zamanında beni sinirlendirmek için Hancock'a sürekli goca memeli diyenler vardı alışığım böyle şeylere
Pek anlayamadım ama Akainu tarafındasın dimi?Yanlış anlamışsam kusuruma bakma.O da o. Olacak olan bu.
Anket açık olsaydı ne olurdu vol1: Zoro Fujiye dalacaktı demekki onunla kapışabilir, Jacki zaten yener zaten diyen bazı insanların burada Akainu yenere oy verdiğini görecektik.Milli iradeye saygı duyulmalı değil mi? :/
Akainuyu evire çevire döverler.Pek anlayamadım ama Akainu tarafındasın dimi?Yanlış anlamışsam kusuruma bakma.
Sabo Fujitora ile denk dövüşebiliyorsa, Akainu ile de dövüşür merak etme. Ayrıca meyvesi normal bir insana göre ekstra dayanıklılık katacaktır, Ace Akainu ile yumruk çarpıştırıyor ve sadece eli yanıyor, Sabo magmaya temas ettiğinde normale göre daha dirençli olacak. Üstelik oldukça hızlı. Akainu ancak Luffy gene yerde yatarken ona doğru atlar Sabo kendini feda ederse bu dövüşü kazanabilir. Luffy'nin sağlıklı ve çok daha güçlü olduğunu düşünürsek, Akainu hız olarak hem Luffy hem Sabo'dan baya bir geride kalıyor. Kolay kolay onlara hız olarak yetişemez bile.Ben konuyu görünce ilk bir düşündüm daha konuyu okumadan kafamda canladırmaya çalıştım,sabo'nun meyvesi Akainu karşısında 5 para etmez,Sabo için tek çare haki seviyesi fakat Haki'sinin Akainu'dan yüksek olması çok saçma geliyor bana,2.si ise luffy:Akainu karşısında sadece meyvesi 5 para etmez onunda haki seviyesi'nin Akainu'dan fazla olması gerek olursa bana yine saçma geliyor,Anakarakter diye bu kadarda ilahlaştırmayalım,herkesin seviyesi aşşağı yukarı belli.
2 çocuk tarafından Denizcilerin başı evire çevire dövülücek mi? haha burada rütbeyle güçlü olunur demiyorum,Akainu'yu gördüğümüz kadarıyla gerek meyve gerek zeka bakımından ikisindende üstün,Sabo hadi neysede luffy'i dayak manyağı yapar darağacına yollardı,sabonun kaderi'de kardeşinink ile aynı olurdu.Akainuyu evire çevire döverler.
Biri devrimin iki numarası diğeri WGye kimsenin veremediği zararı veren bi adam. İki sene önce bile denizcilerin başının verdiği darbeyi karşılayan bi adam bu üstelik.2 çocuk tarafından Denizcilerin başı evire çevire dövülücek mi? haha burada rütbeyle güçlü olunur demiyorum,Akainu'yu gördüğümüz kadarıyla gerek meyve gerek zeka bakımından ikisindende üstün,Sabo hadi neysede luffy'i dayak manyağı yapar darağacına yollardı,sabonun kaderi'de kardeşinink ile aynı olurdu.