Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Shogunu Law + Zoro alacak.Yazın kenara.

Hatta Shogun bunları 2 vs 1 yapıyorsunuz onursuzlar diye aşağılayacak.Onda da zar zor kazanırlar.Law yine perte çıkar kol verir falan işin büyük kısmını üstlenir ondan sonra da mangaka Zoro'yu öne çıkartıp kazandırır.Tabii Doflamingo gibi meyve olmayacağı için adam ayağa geri kalkamaz.
Zoro Shogun'u yenip, Shogun olacak. Daha teeeeee ne zaman söylediydim. Nerede acaba o mesaj.
 
Zoro kol vermez. Ayrıca trebol eziğin tekiydi. Zoro da luffy de tek atar. Ayrıca D olması genlerini daha mı dayanıklı yapıyor? D olunca ne oluyor? Sharingan falan mı bu? Lawın babası anası kardeşi D idi ne oldu? Çöp gibi öldüler. D'lerin diğer insanlardan bir artısı yok. Al roger D. Ona denk olan WB d değil. 4 yonkoudan sadece 1 tanesi D. D olanlar vs D olmayanlar konusu aç, ortada D kalmaz.
Nasıl yok?Bu seride soy olarak ya D. oluyorsun ya da seferoğlu,tellioğlu oluyorsun.Ki D.lerden birsürü güçlü adam çıkarken görünen o ki diğer bi soydan 1 bilemedin 2 tane çıkıyor.
 

Roronoa Zoro

Shogun olacaksa sonrasında gidip hemen Mihawk'a meydan okuması gerek.Çünkü daha fazla ne yapacak ki meydan okuyabileceğini düşünmesi için.
Bak bu da senelerdir dediğim bir şey. Bu Wano bence hiç bir zaman Mihavk'ı takmadı. Mihavk ben en iyiyim dedi, bunlarda he dedi geçti. Zoro oraya gidince bunu fark edecek.
 

Valheru21

Amiralin surat ifadesine bakmayacağımda nereye bakıcam, bu adam robot mu yoksa maske ile mi dolaşıyor. Zoro'nun yüz ifadesi ve diğerlerinin yüz ifadeleri ortada. Hadi surat ifadesine de bakmayı akıl edemedin, gözünün önünde yere yapışan Zoro'yu da mı göremiyorsun.

İster kabul et ister etme, Fujitora bütün planını bunun üzerine kurmuş. Sabo ile dövüşünü bile yarıda kesmiş, ve planından ona bile bahsetmiş. Dressrosada korsanlar kahraman olsun, ve Shichibukai sisteminin rezilliğini herkese göstereyim adamın amacı.

Sen kalkmış diyorsunki Fujitora orada tüm gücünü kullansın kuş kafesini tek başına durdursun. Fujitora en baştan kuş kafesini durdurmak istese, gidip Doflamingo'ya girişirdi. Bunu düşünmeden boş boş yazıyorsun....
Amiralin amacını eksik anlayıp, öncelik sırasını belirleyemeyip burada düşünmeden boş boş yazan sensin ne yazık ki.Buyur,

http://www.turkcraft.com/One_Piece/705/8
Issho'nun amacı schibukailik sistemini feshetmek kabul, bunun için olaylara müdahale etmeyişide kabul fakat bu adamın birinci önceliği ve amacı insanları korumak zaten korsanların schibukailiği kullanıp insanlara eziyet ettiğini gördüğü için adam sistemi komple feshetmek istiyor.

Ayrıca fujitora orada istesede tüm gücünü verdiği halde kuş kafesini durduramazdı, koca meteor durduramanış haki mi durduracak.Adamın yaptığı tüm gücünü kullanıp Luffy'ye zaman kazandırmak bunu anlamak zor olmasa gerek.
 

Roronoa Zoro

Beyler size 1 iyi bir kötü haberim var. Şimdi bildiğiniz gibi bizimkiler gittiği her adayı bir şekilde kendine bağlıyor, ama Wano'da bu çok mümkün olamayacak çünkü adamlar dışarı her şeye kapalı ve çok güçlü. Luffy bunları kimden kurtaracak ki? İşte orada Zoro devreye giriyor. Zoro Shogun' a tek atıp, bu ada artık kaptanıma ait diyor. Sonra Shogun koltuğuna oturuyor. Zorocular için iyi haber Shogun'a tek atıyor, kötü haber Tayfadan ayrılıp Shogun oluyor. Benim için iyi haber Zoro tayfadan ayrılıyor. Bu saatten sonra kötü haber mi olurmuş?
Az önce Oda'yı Christmas için arayınca söyledi. Ben şok. Neyse selamı var.
Ahanda buldum.

Çizildiginde editlicem bunu.Ben unutmam :)
Ben hiç unutmam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık