Shogun korumalarından biri olan Kinemonun gücü düşünülünce Wanodan ciddi şekilde umut kestim. Ordan öyle ahım şahım bir adam çıkmayacak gibi Mihawk Wanoyu aşmıştır bence.
Usopa bakıp luffynin gücü hakkında fikir edinmek gibi oldu seninki de.Shogun korumalarından biri olan Kinemonun gücü düşünülünce Wanodan ciddi şekilde umut kestim. Ordan öyle ahım şahım bir adam çıkmayacak gibi Mihawk Wanoyu aşmıştır bence.
Adam ülkenin başının koruması konumunda. Yoldan ortalama birini çevirip ''hadi sen gel shogunu koru'' dememişlerdir heralde. Seçkin bir savaşçı olsa gerek.Usopa bakıp luffynin gücü hakkında fikir edinmek gibi oldu seninki de.
Ondan güçlüleri vardır yahu. Ayrıca kinemonun yarısı brooktan güçlü.Adam ülkenin başının koruması konumunda. Yoldan ortalama birini çevirip ''hadi sen gel shogunu koru'' dememişlerdir heralde. Seçkin bir savaşçı olsa gerek.
Ben umudu bu ameleler Zoro'nun gücünü görünce ağızlarını beş karış açtıklarında kesmiştim. :/Shogun korumalarından biri olan Kinemonun gücü düşünülünce Wanodan ciddi şekilde umut kestim. Ordan öyle ahım şahım bir adam çıkmayacak gibi Mihawk Wanoyu aşmıştır bence.
Belki vardır ama görünen kısımda durum baya vahim duruyor.Ondan güçlüleri vardır yahu. Ayrıca kinemonun yarısı brooktan güçlü.
He ya bende orda baya işkillenmiştim :/Ben umudu bu ameleler Zoro'nun gücünü görünce ağızlarını beş karış açtıklarında kesmiştim. :/
İşkillenilmeyecek gibi değil ki. :S Shogun kapalı kutu, onun hakkında yorum yapamam ama onun dışında Wano'da kim var kim yok hepsini tır gibi ezer Zoro.He ya bende orda baya işkillenmiştim :/
Fujitora'nın önüne kapaklanan Zoro'yu göremiyorsun galiba. Adam o kafesi durdurmak istese, önce bi ıkınır sıkınır, gücünü ortaya koyar, adam kafesi ittirmiyor bile, bunu anlayamıyorsun anlaşılan. Bari gözün yere kapaklanan Zoro'yu görsün, önceki sayfalarda manga sayfasını koydum, aç tekrar incele oraları.Amiralin amacını eksik anlayıp, öncelik sırasını belirleyemeyip burada düşünmeden boş boş yazan sensin ne yazık ki.Buyur,
http://www.turkcraft.com/One_Piece/705/8
Issho'nun amacı schibukailik sistemini feshetmek kabul, bunun için olaylara müdahale etmeyişide kabul fakat bu adamın birinci önceliği ve amacı insanları korumak zaten korsanların schibukailiği kullanıp insanlara eziyet ettiğini gördüğü için adam sistemi komple feshetmek istiyor.
Ayrıca fujitora orada istesede tüm gücünü verdiği halde kuş kafesini durduramazdı, koca meteor durduramanış haki mi durduracak.Adamın yaptığı tüm gücünü kullanıp Luffy'ye zaman kazandırmak bunu anlamak zor olmasa gerek.
Shogunda da iş yok gibi. Kaido desteğiyle indirmiş şu vasıfsızlarıİşkillenilmeyecek gibi değil ki. :S Shogun kapalı kutu, onun hakkında yorum yapamam ama onun dışında Wano'da kim var kim yok hepsini tır gibi ezer Zoro.
Zoro tek alacaksa ve büyük bir power up yaşamayacaksa zaten Shogun çok güçlü olamaz ki bence.Shogunda da iş yok gibi. Kaido desteğiyle indirmiş şu vasıfsızları