Ha ha ha. Gerçekten her bölüm çok gülerdik muhtemelen o şapşal ikiliye. Özellikle Hakuba olayında Nami'den sağlam dayak yerdi Kavundish. Keşke gelselerdi tayfaya, güçleri gerçekten çok iyi çünkü. Hız olarak Cavendish, Koruma olarak da Barto çok iyi iş görürdü.Bence çok güzel olurdu tayfaya katılsalardı Bir kere güç olarak çok iyi bi seviyeye gelirdik.Öyle her arc müttefik edinmeye gerek kalmazdı.Rakibin anasını sadece tayfa olarakda ağlatabilirdik.Gerçi o günleride göreceğiz ben inanıyorum.
Komedi olarak da çok katkı sağlarlardı.Barto her hasır şapkanın fanı olduğu için kendisinin fanı olurdu :/ Cavendish uykum var dedğinde Nami pataklardı,Uyuduğunda denize atarlardı :/
Hatta sen 2. bi Zoro-sanji olurlardı diyince aklıma olması muhtemel şu sahne geldi:
Cavendish ile Barto ceviz kabuğunu doldurmayan bi sebepten ötürü kavgaya tutuşurlar ve atışmaya başlarlar.O sırada Zoro ile Sanji onlara bakıp aynı anda şöyle derler:
-Sudan sebeplerle kavga çıkarıp kafamızı şişiriyorlar,çok aptallar.
O zaman Usopp ile Nami dişleri sivri sivri şöyle derler.Siz de öylesiniz
Law çabuk yoruluyor ama Gamma Knife çok sakat bir teknik. Zoro psikopatı ölümüne savaşmayı sevdiğinden dolayı kolay kolay yıkılmaz tabii ki de, Law'ın meyve hala sıkıntı yaratır gibime geliyor bana. Room açtıktan sonra Zoro'ya öyle ya da böyle zarar verebilir. Zoro'nun Slashlerinden kaçabilir vb. Güçlerini yakın bulsam bile şu olaylar kafamı karıştırmıyor değil. Neticede Lawdan bahsediyoruz.Tamam işte smokanın hakisi lawla kapışmaya yetiyor. Zoro suya düştü köpek balığı ısırdı bunu çizik bile almadı punk hazardda. Adamın fizik gücü amiralin yerçekiminde bile slash atmasını sağlayacak kadar yüksek. Law'ın en büyük gücü ışınlanması fakat ışınlanması için room açması lazım ve bu çok enerji götürüyor. Zoro hiç bir şey yapmasa sadece kendini savunsa bile law bir süre sonra perte çıkar.
Law'ın meyvesiz bir gücü yok. Yani ne fizik gücü çok yüksek, ne de kılıç teknikleri. Enerjisi bitti mi elinde hiç bir şey kalmıyor.
Law mes veya gamma dışında hiç bir şeyle zoroyu alamaz. Zoronun hakisinin de ezik olmadığını gördük.