Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam hepsi yana yana Dof'un tekniğinden kurtulmak için uğraşıyorlardı :) Hatta ağlak prensesimizin göz yaşlarıyla iyileşen kitleler de katılmıştı o kervana yanlış hatırlamıyorsam :) Yani bu adam tüm adaya karşı savaştı tüm ada bu adamı durdurmaya çalıştı.Afferin onlara istediklerini aldılar.
Kaido içinde böyle bi seneryo yazacağına hiç yazmasın.Müttefikten başımız döndü artık yeter bi ada halkıda bizim tarafta olmasın...
Hocam tüm adaya karşı savaştı demek için hepsiyle bire bir temasta olmuş olması gerekir. Yoksa WB hiç tanımadığı görmediği insalarla da savaşmış olacak. Adamın gücü denizi titretiyor. Attığı depremin sonucunda dünyayının diğer bir ucunda tsunami oluyor. Şimdi o tsunamiyi durdurmaya çalışanlar WB ile vs mi atmış oluyor.
 
Bu arada PH'de bizim tayfa Aokiji ve Akainu'ya karşı savaştı. Onların savaşı sonucunda oluşan soğuk ve sıcaktan acayip etkilenmiştiler. Bunun için kalın giysiler giyinmek zorunda kalmıştılar.:D Çok mu abarttım? Ama olay buna geliyor.:D
 
Adamı oyalayıp luffye tekrar g4 açtırdılar mı yaptılar bunu.O zaman çöp diye aşağılamamak lazım değil mi ?
Bu adamların seride hiçbir etkisi olmadığını iddaa edemezsiniz.Fisher Tiger'ın nasıl öldüğü ortada.Wb keza bu beğenmediğiniz adamlardan bir sürü top,mermi mızrak yedi.Doflamingo da Wb gibi yaralı haldeyken karşısında bir yığın adam buldu.Meyve uyanmasa aynı anda tek atamayabilirdi bir anda hepsine.
Dof'u yalanlıyorsun sen bildiğin?Doffy kendi diyor sizi yenmek için güce ihtiyacım yok diye.Böyle diyor ama oyalanıyor mu evet.Demekki karakterler boş ama Doffy onlarla vakit kaybedebilecek seviyeye inmiş.Ben sadece Dof tüm adayla vs attı fikrine karşıyım.Öbür Doffy'li konularda da fikrim var ama şimdi konu ile alaksı yok.Orada Fujitora ve Sabo gibi kişi var.Zoro var.Sabo zaten Burgess ortaya çıkmasa DOf'u rahat alır.HErif pert zaten.
 
Ne alaka ya şu örneklere bak:hhh: Bak bi adamın elinde tüm köyü yıkacak bi silah var diyelim adam o silahı kullanıyor bilerek isteyerek köyü yıkacak herkesi öldürecek ve köydekilerde o silaha karşı mücadele ediyorlar :D Sen şimdi diyorsun ki bu köy bu adamla savaşmadı ama arkadaşım savaştılar ve o silahı durdular ölmediler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık