Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MDL_Roronoa

Kaidou'yu ilk olarak harcatırsa oda crocodile vol 2 olur. En ezik yonkou diye söylenir durur. :(
 
Eğer Oda'nın şişirdikçe şişirdiği kadar varsa.Seride bunu yaralayacak 3-5 karakter var zaten fazla düşünmeye gerek yok.Tabi ben gelmiş geçmiş en büyük balon çıkmasından korkuyorum bu kaidonun.Mantık çerçevesine sığmayacak çünkü düşürülmesi.
 
Kaido karizması çizilmeden inecektir. Adama karşı toplanan/toplanacak ittifak yollasan MF'yi yıkardı. İttifak olayının suyu çıktı. Kid falan da katılırsa. Katılmasa bile çıktı.

Yalnız Luffy kimseyi öldürmeden mi "Korsanlar" Kıralı olacak şimdi :( Öldürmez hani de bari adamın ölememe durumu istinaden Kaido'yu dolaylı olarak öldürsün. Direkt değilde sebebi olsun en azından. Zaten kendi başına alamaz ki direkt öldürsün:D Artık vakti geldi de geçiyor gerçek bir korsan olmanın. Böyle şeker çocuk Luffy olarak KK olunmaz:p Olacakta o Roger'daki KK havası olmayacak bu şekilde.
 
Kaido'nun hakisi olmayıpta ya da az olupta fiziksel gücü aşırı fazla olabilir mi? Yani Shanks saf fiziksel kuvvet ve hakiyle elde ettiği bedensel becerileri bu adam sadece saf gücüyle yaptığı için ölemiyor olabilir mi? Hakiyi kullanmazsın ama fiziki kuvvetini kullanmama ya da kapatma gibi bir durum olmadığı için ölemiyor.

Eğer dediğim gibiyse hakisi vardır ama Logialara dokunacak kadardır.
 
@Riful
Kaido'yu öldürsün demişsin de bence bu haliyle öldüremez, öldürmeyi geçtim, yenemez de. Ya zaman atlaması olur ya da o ada senin, bu macera benim serii içerisinde bi süre daha geçer, ondan sonra anca yonkou indirir.
Hele Kaido'yu yumruklarıyla öldürebileceğini hiç düşünmüyorum. Düşünsene, adam 10000 metreden aşağı atlıcak, '' Ah kafam, yine ölmedik, hahaha '' felan diyecek, sonra Luffy gelecek, en son bi vuracak, ölecek.. Ciddi hayal kırıklığı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık