Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nişancılıkta geçer ama muhtemelen fiziksel güç, cesaret vs toplam hale bakınca Yasoop yine önde olur.
Toplamda baya önde olur bence.Usopp deseki ben babamı aşacağım.O zaman derim işte Usopp Yasopp' aşar diye.Ama böyle bi amaç gütmüyor bizimki.Yasopp Shanks'ın en güçlü üç adamından biri muhtemelen.Usopp o seviyeye biraz değil baya zor gelir. :)
 
Bilgi doğru.

「ONE PIECE ワールドガイド」
「ONE PIECE」の世界を徹底解説

One Piece Dünya Rehberi
One Piece dünyası ayrıntılarıyla açıklanacak.

Bu bilgiyi bölüm içinde vermez bence. Aynı daha önce yaptığı, kim kiminle ilişkili-bağlantılı grafiğini çizdiği gibi bunu da bölümün dışında çizer. Yinede belli olmaz bölüm gelsinde bakalım.
Arkadaşın attığında direk 822. sayıda açıklanacak yazılmış.Senin çevirdiğin şekilde röportaj hissi uyandırıyor.Yani sonuç olarak fake ilk gelen :).
 
Arkadaşın attığında direk 822. sayıda açıklanacak yazılmış.Senin çevirdiğin şekilde röportaj hissi uyandırıyor.Yani sonuç olarak fake ilk gelen :).
Yazının yazdığı yer bu hafta çıkacak olan derginin ön gösterimi. 822 demesinde sakınca yok. Sadece bölümün içinde vermeyebilir. Daha öncede One Piece evreninde yonko, supernovalar vs. kim kiminle ilişkili olduğunu gösteren grafiği bölüm dışında bir sayfa ile verdi.
 
@hdbfresh , Öyle diyorsan doğruluğuna inanıyorum o zaman.Ama mühim bir bilgi vereceğini düşünmüyorum.Bölüm içi olsa büyük şeyler bekleyebilirdim.
Dediğim gibi derginin ön gösteriminde yazan bu. Bölüm verilmeden ne olup olmadığını bilemeyiz.

Birde Cilt 81'in sbs sorularında One Piece dünyasını anlamadım şeklinde bir soru vardı. Ona istinaden Oda basit bir dünya haritası çizmiş (Cilt 81'in başlığında baştan 2. resim (62. sayfa yazan) Bundan dolayı evreni ayıntılı anlatalım demiş olabilir.
 
Şimdi tekrar okuyodum.Şu kargalar herşeyi görebiliyorlar herhal.İskandinav mitolojisinde de vardı.Odin'in kargaları Hugin ile Munin sürekli bilgi veriyorlardı.Aynı şey olursa devrimciler için müthiş stratejik güç demek.Bu herkesi gösterdiği bi çizim vardı.Orda Sabo'yu Dragon'un sol gözü olarak çizmiş.Odin de bi gözünü bilgelik için feda ediyordu.Odin-Dragon, Sabo sol göz,mitolojideki kargaları da bu reyis olabilir.



İkinci ihtimal de çiziminden ötürü şu kisi çok daha muhtemel gozukuyor.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık