Acaba ne tarz sırlardan bahsediyor.Yanlış anlamıyorsam 822. sayıda one piece evreninin sırları açıklanacak gibi bir şey söylenmiş.Birde yanlış bilmiyorsam 821. sayıda çıkan kapak bu .
Acaba ne tarz sırlardan bahsediyor.Yanlış anlamıyorsam 822. sayıda one piece evreninin sırları açıklanacak gibi bir şey söylenmiş.Birde yanlış bilmiyorsam 821. sayıda çıkan kapak bu .
Sır mı kaldı ki ? Raftelin nasıl bulunacağı öğrenildi önemli tek sır kayıp yüzyıl onun da bu bölüm açıklanmayacağına çoğu okuyucu hemfikirdir.Belki D.'ler ile ilgili 3-5 bir şey çıtlatır ucundan göstermiş olur kayıp yüzyılı en azından iyi kim kötü kim kesin emin olur okuyucular.Tabi gerçek olduğunu düşünmüyorum .Acaba ne tarz sırlardan bahsediyor.
Bence sır mır göstermeyecek zaten.Tahminim 2 mesaj öncesinde olduğu gibi 3lünün başına neler geldiğini gösterecek.Bence dünyadaki gelişmeleri gösterecek tarzında bir şeydir.
Zaten dünyayı göstermesi gerekiyor. Apoo'nun Kaido'yu aramasından başladı işte. :/
Bu antik silahların olayı ne. Luffy Roger'ın her şeyi duyması felan ne ile alakalı. Öz olayı. Şeytan meyveleri... Bu şekilde bir çok şey bulabilirim. Son bölümde Oden'de fili duyabiliyor. O da mı her şeyi duyuyor? Senin dediğin zaten hikayenin ana sırrı. O açıklanmaz direk.Sır mı kaldı ki ? Raftelin nasıl bulunacağı öğrenildi önemli tek sır kayıp yüzyıl onun da bu bölüm açıklanmayacağına çoğu okuyucu hemfikirdir.Belki D.'ler ile ilgili 3-5 bir şey çıtlatır ucundan göstermiş olur kayıp yüzyılı en azından iyi kim kötü kim kesin emin olur okuyucular.Tabi gerçek olduğunu düşünmüyorum .
Bence sır mır göstermeyecek zaten.Tahminim 2 mesaj öncesinde olduğu gibi 3lünün başına neler geldiğini gösterecek.
Dediğin gibi gelişmeleri de kastetmiş olabilir.Ama görsel geçen haftadan hatırlıyorum onu.Direk fake zaten bana göre .
O bakımdan haklı olabilirsin. Ama yine de bazı şeylerin bilindiğini sanmıyorum. Diğer taraftan sorun o da değil. Sonuçta biz bilmiyoruz bunları. Bu gibi şeylerin açıklanması gerekli bence. Hikaye açısından da gerekli zaten.@Alpamis ,Onlar sır değil ki,şimdi ilerleyen bölümlerde herhangi birini öğreniriz tayfadan biri çıkar aptal luffy bilmiyor muydun bütün dünya biliyor der . Bu da Odanın her zaman ki trollü olur.
Sır dediler mi benim aklıma;
1.Raftel nerede, nasıl gidilir?
2.Kayıp yüzyılda neler yaşandı?
Bunlarda yapsın yiyorsa o trollü, Odacık .
""Oda will explain the world of One Piece on chapter 822 in detail.""
Bilgi doğru.Nereden aldın ?
Pek gerçekçi değil inanma derim.Zaten öyle bir şey olsa direk çevirmişlerdi kapak çıkar çıkmaz.
Haftaya Kaido ve 3lü ittifağın başına ne gelmiş onu göreceğiz.Tabi bölüm sonu yazısına bakınca öyle olacağını düşündüm tahmin .
Nişancılıkta geçer ama muhtemelen fiziksel güç, cesaret vs toplam hale bakınca Yasoop yine önde olur.Neresi kesin? :/ Yasopp'un gücünü ne kadar tahmin ediyorsun?Bence Usopp'un bırak geçmeyi yaklaşamayacağı bi seviyede Yasopp.Senin tahminin?