Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keske Luffy'i hacamat etseler de bir time-skip gorsek hem olgunlassa sakallari falan ciksa guzel olur.
Luffy'i bu hal ve davranislariyla sevdiginizi biliyorum ama ne bileyim bu adam korsan degil mi ? Halka korku vermekten ziyade onun yaninda oluyor biraz pislik olsun.
Hayatında kaç tane pislik ana karakter gördün ki? :/
 
Bak şu adam çok rerörö ama Zoro daha bi rerörö. Mesela bu adam da çok lüllürü ama Zoro tabii ki daha lüllürü olm.
 
Değil mi ama hiç biri bir Fuji olamaz. Fuji dedimde aklıma geldi acaba ölmüş müdür? Jack öldü dediler yaşıyor, demek ki başkası ölmüş.:/
Denizce düşmüştür Jack. Ölmüştür herhalde hadi akşam saatine kalmayak diye yola koyulmuşlardır. Artık tayfasından meyvesiz birileri anca kurtarmıştır.
 
Bu sene inanılmaz olaylar olacak demiş reyiz. Kesin Luffylerin de yolunu açacak olaylar olacak. Sonra haterlar çökecek buralara mangaka torpili bunlar diye.
 

karolla

one piecede neden diğer animelerdeki gibi güçlü çocuk yok. bir tek oyuncakçı kız var bildiğim. ki o da güçlü değil. meyvesi kurtarıyor.
 
Bu Fuji tarafida Jacki takip ediyormus bizimkiler yerine onlar patates ediyormus sonra kaido bunlara dalsa luffy tarafi denizcilerle bir olup indirse azman kaidoyu iyi olurdu :)
 
Ya arkadaslar bu roger rayleigh ile ilk tanistiginda 19-20 yaslarinda ve loguetown'dalar sanirim.Ama balikadam adasina geldiklerinde baya pala biyikli 35 yaslarinda gozuktu.Red line'a varmasi neden bu kadar uzun surmus olabilir?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık