Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 819: Kozuki Hanesi'nin Veliahtı Momonosuke

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun gözlerde çizilmemiş.Baloncuğun hemen altındaki göz kısmı bi değişik çizilmiş zaten :D

 
Olaylar çok fazla genişledi.
Bigmom tarafında Vinsmoke, Bombalı hazine, Balıkadam adasındaki meydan okuma ve Ceasar olayları var.
Kaido tarafında, Wano, Zou-Jack, Doflamingo-Ceasar olayları var.
Diğer ittifakın akıbeti(Kid-hawkins-Apoo) onlarda Kaido olayına dahil olabilir gibi hedef kayması olacak gibi
Burges'i Baltigoya Teachi çağırması
Yeni shic. Weeble ne ayak
 
Luffy nin, hiçbir şey olmadan Sanji'yi alıp gelme ihtimali yok. Bir tahmin yaparsak. Düğünde lola da olur bu sayede ikna edilebilir. Lola olmaz, olsa da kar etmez içerden başka biri vasıtasıyla kaçırılır. Gittiği yol üzerinde eski arkadaşlarla karşılaşılır, doğru zamanda bir şaşırtma saldırısı yapılarak sanji kurtarılabilir. Fakat sanji gelmek ister mi bunu bilmiyorum. Robin'den farklı bir durum bu ve Sanji'nin kendini ailesine kanıtlaması gerek. Bu yüzden en kötü ihtimalle Sanji'den bir dövüş göreceğimizi düşünüyorum. Ondan sonra dönerler. Tabii, Mom kudurmuş olur o da ayrı bir mesele.
 
Bölüm yine güzel gelmiş. Ortalık iyice karışıyor. Luffy'nin Kaido'yla olacak savaşta yüzlerce müttefik ve güçlü kişiye sahip olmasına rağmen Sanji'ye ihtiyaç duyduğunu belirtmesi reyizin farkını belli etti :a: Fakat Bigmom'un yanına elini kolunu sallaya sallaya gidemez. Gitse bile Mom sen kimsin lan diyip kazana atar Luffy'yi. Elinde mutlaka bierşeyler olması lazım. Daha önce bir arkadaşın yazdığı gibi bu olsa olsa poneglyph'lerden birini teklif etmesi olur. Mom'un Winsmoke'larla düzenlediği evlilik sonucu elde edeceği güç kadar önemli bir teklif sunmalı.

Minklerin asıl gücünden kasıt muhtemelen elektrikle ilgili bir olaydır. Bunun Zunisha'nın püskürttüğü suyla birleştiğini düşünün ;) Enel'i kıskandıracak çapta bir elektrik gücü ortaya çıkabilir.

Wano muazzam bir ülke. Korsanlar kralı tayfasından biri bu ülkeden. Oden-sama'yı gerçekten merak ettim.

Bölüm sonu Jack'in ortaya çıkması çıtayı daha da yükseltti. Gayet hoş oldu. Ancak çoğu kişi gibi ben de Jack'in ordan sağ çıkabileceğini düşünmüyorum. Luffy ve Law'ın Mom tarafına yolculuk yapacağını, Jack'i ise Mink'lerin, bilhassa İnu ve Neko ikilisinin beraber savaşarak indireceğini düşünüyorum.

İkinci bir ihtimal Zoro. Jack hala tam iyileşmiş değil. Sağlam olsaydı değil Zoro, İnu ve Neko ittifakı da indiremezdi Jack'i. Çünkü bu ikili de kaybettikleri uzuvlar nedeniyle eski güçlerinde değil. Netice olarak iki seçenek görüyorum ben. Daha fazla ihtimal verdiğim ise İnu-Neko vs. Jack.

Jack'i Minklerin halledip tüm tayfa üyelerinin Bigmom'a doğru yelken açması küçük de olsa ihtimal dahilinde.

ALLAH bozmasın çok güzel ilerliyor seri :good:
 
Kaido'nun gözlerde çizilmemiş.Baloncuğun hemen altındaki göz kısmı bi değişik çizilmiş zaten :D

Bende onu düşünüyordum.Bu adamın gözleri bi değişik çıkabilir.İlk gösterildiğinde de gözleri kapalı çizilmişti.Anlamsız yere böyle yapıldığını sanmam.Ejderha zoanı düşünüyorum Kaido'yu bir ejderha gözleri ilginç gözükebilirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık