Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 819: Kozuki Hanesi'nin Veliahtı Momonosuke

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Croco-Boy

Bölüm harikuladeydi. Gaza getirme olsun , duyguları yansıtma olsun hepsini bir arada yedirmiş E.Oda.

Roger'ın tayfasından olan Oden'i canlı kanlı göremicez anlaşılan. Bize Flashbacklerle gösterecektir Oda. Kin'emon ve diğer adamlarının ağzından önemli bilgiler gelecektir bölümler ilerledikçe. WB gibi beklenen kişiden Will of D. ' den bahsedilecektir Wano'da.
Ve savaş çanları çalmaya başlıyor. Oda açıkça söyletti Luffy'e. Önce BM'den Sanji'yi alma operasyonunda actionlar gelecek. Ardından Wanokuni ve Kaido Arc'ı. İçim içime sığmaz oldu. 2016-2017 inanılmaz bir OP yılı olacak.

Zoro'nun Sanji'ye sözlü üstün gelme çabası , Luffy'nin hırpalanışları derken komedinin dibine vuruldu bu bölüm. Dikkatimi çeken şey ise BM ve Kaido'nun isimleri geçmesine rağmen bizim tayfa zerre titremedi bile. Usopp ezmesi bile cesur davrandı öğrendiklerinden sonra.

Birşey dikkatimi çekti. Son sayfalarda Hasırşapkalar nereye kayboldu ? gibi bir şey alt panelde. Acaba bizimkiler Jack'in varlığını sezipte harekete mi geçti yoksa bana mı öyle geldi ?

Jack....

Ulan sen nasıl kocaman Zunisha'yı indireceksin ? Bırak artık kimyasal silahların ardına saklanmayıda 1 milyar belilik adamın gücünü görelim. Zaten bazlama gibi sermişler seni amiraller. Daha neyine güveniyorsun bu derece ?

Neko ve İnu'nun son kozları nedir acaba ? Kombo bir saldırı mı ? Herhangi bir meyve gücü mü ? Minklerin gerçek gücü olarak adlandırdılar bunu ama ne olduğu belli değil. İşyerindeyim uzatamıyorum. Olaylar olaylar....
 

Mesbir

Pekomamushi bir günde iyileşemeyeceği için luffy gitmemiştir. Ne Luffy ne Zoro ne de Law , bence Oda Jacki minklere indirtecektir. Bu kadar güçlü bir topluluğun itibarını geri vereceğini düşünüyorum. İnuarashinin bahsettiği kozu da (tahminimce Zunisha ile ilgili birşey olacak ya da Zunishanın bizzat kendisi) görmüş olacağız böylelikle.
 
Güzel bölümdü, wanoya hangi gemiyle gidilir o kadar mink bir gemiye sığmazdı, jack ilk defa işe yarayacak :)
Birde takas olabilir sanjiye karşılık jack,
 
E? Sanji ile alakası ne. Bigmom jacki alıp kaidouya mı şantaj yapacak. Kaidounun da çok da umrunda olurdu.
Umrunda olur olmaz bilemeyiz tayfasına değer verip vermediğini... şantajda yapabilir, kaido ile ilgili bilgide alabilir.
başka türlü sanjiyi nasıl geri alacaklar.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık