O mesajı Usoppla verdi zaten Punk Hazardda.Law luffy'e benim fikrimi sormadım derken acaba oda mesaj mı verdi
Kitabe ile ilgili fikrimi söyleyeyim minklerin elindeki kitabeyi degil ama kaidonun elindekini teklif edebilir nede olsa kaido ile savaşa zaten girilecek ilk etapta bigmom ile anlaşmaya kaidoya odaklananilir bu sayede.Minklerin Neko+İnu muhabbeti yapması bence olasılığı arttırıyor.
Forumdaki arkadaşlar sizlere bir sorum var. :/
Luffy Sanji'yi almaya gidecek ve kavga etmeyeceğinin sözünü verdi. Peki sizce aklındaki plan nedir? Yani eminim ki Luffy plansız da olsa Big Mom ve Vinsmoke'ların Sanji'yi bırakmayacaklarını tahmin ediyordur herhalde? Kafasında bir fikir vardır saçma da olsa.
Eğer cidden dövüş olmazsa veya Luffy bir teklif yapacaksa bu teklif ne olabilir? Yani Luffy'nin elinde ne var Sanji için sunabileceği? Kitabeyi vermeyi teklif edebilir mi? En azından şimdilik?
O ikisi de Franky'den güçsüzdür.Law'ı sallayın yav. Tayfasında bepo ve dev gibi adam dışında güçlü yok gibi görünüyor.
Jack o fili hala nasıl öldürecek düşünüyorum ama bir şey bulamıyorum o koca fili 1 vuruşta öldürürse helal olsunHaftaya Efso bölüm geliyor nasıl geçicek 6 gün bilmiyorum. Muhtemelen Jack 1 vuruşta filin kalbini delicek. İttifak beraberinde Jack'i okyanusun derin sularına gömdükten sonra Wano'ya yol alır.
O kadar büyük bir şeye vurarak deprem yaratması için kendisinin de ebatının bence çok büyük olması lazım bence. Mesela pika yapabilir. Her ne kadar ezik olsa da.Jack o fili hala nasıl öldürecek düşünüyorum ama bir şey bulamıyorum o koca fili 1 vuruşta öldürürse helal olsun
Ama bence file sağlam bir tane geçirecek Zou da 7.4 şiddetinde bir deprem yapar. Bizimkinler ne oluyo lan diye bakınırken aha Jack Luffy bir G4 forma bir geçer o ara Dofa vurduğunun bir güçlü tekniğiyle bir yapıştırsa Pert eder heralde o haldeki Jacki.
Büyüklükle gücün alakası yok ki bu evrende Luffy, Hayrudine vurdu yıktı bina gibi, buna benzer bir şey görebiliriz yıkmasa da şiddetli bir sarsıntı oluşturabilirO kadar büyük bir şeye vurarak deprem yaratması için kendisinin de ebatının bence çok büyük olması lazım bence. Mesela pika yapabilir. Her ne kadar ezik olsa da.