Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 819: Kozuki Hanesi'nin Veliahtı Momonosuke

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizasına göre bakınca baya bir fark var. Hem kullanmaktan bahsediyor direkt kullanmanı yasakladım diye. Neyse ben baya bir uzunluk farkı görüyorum ama dediğim gibi bekleyip görelim. Belki de yanılıyorumdur.
Dikilmiş de olabilir ne biliyim. Dikildiyse Köpedük'e ayıp olmuş :T
 
Bacağın sahibi ölmeden taksa da fayda etmiyor dendi önceki bölümlerde. Asıl sahibine itaat ediyor uzuv sahibi ölene kadar
Hmm. Ölenlerden alsın canım ne olacak. Yaralılardan ölmek üzere olan vardır belki. :S Ama en güzeli o Jacki öldürsünler ve bacağını versinler Inu'ya. Hortumu tıkanasıca herif. :(
 
İki haftadır çok güzel bölümler geliyor. Haftaya da farklı olmayacak gibi. Artık sağlam bir gösterge olmadan güç tartışmalarına girmemeyi düşünüyorum. Millet bir replikten tüm One Piece evreninin güç dengelerini çözmeye başlamış.
Jack mevzusuna gelirsek; genelde bir arcda birden fazla sağlam düşman indiren kişi Luffy oluyor. Zoro'nun Shogun'u indireceğini varsayarsak, Jack'i ya Luffy alacaktır ya da toplu girerler. Tabi bu genelleme değişebilir de.
 

Togrul

Süper bir bölüm daha. Kalemine kurban olayım Oda. Yalnız animesini pek beğenemiyorum, umarım one piece in mangası bittiğinde Oda kaliteli bir stüdyo ile anlaşır da mutluluktan ölürüz. Ne güzel olurdu en az 3-4 manga bölümünden kaliteli anime bölümleri çıksaydı di mi? Uu beybi hayali bile yetti.

Sanji yüz kişiye bedelse Zoro binlerce kişiye bedeldir bence de :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık