Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+1 zaten aynı dönemin amiralleri birbirinne çok ama çok yakın oluyor.Örneğin 2 yıl önce amiral güçleri 89-90-90 ise 10 yıl sonraki amiraller 110-109-110 diyebiliriz.Fakat aynı dönemdeki amirallerde 90-80-95 gibi bir şey olmaz.Garp'ı da bu yüzden amiral yapmak istediler.O dönemin yakın güçlü 3 adamı olduğu için.Yoksa öyle koramirallik gibi değil.Koramiraller arasında ciddi dengesizlik var.
 
Ben Amirallerin arasında fark olduğunu düşünmüyorum sonuçta Aokiji antisiyle bile 10 gün dövüşebiliyorken ben Amirallik seviyesinde alt sınır aramam. Magnanın efektif olmadığı düşmanlara karşı ışık veya yer çekimi daha etkili olabilir gibi gibi
@Densetsu no Samurai @Marco @Erkan12

Ne söyleyeyim ki şimdi ben size. Evet ılımlı ama Bastille ağlıyor diyorum. Benim yanımda adamımın kafasını yaracaklar ve hala sevecen takılacağım, yok öyle bir dünya. Kuş kafesi kaldıramadı, kaçamayan siviller öldü. Parazit tekniği ile millet birbirini doğradı, yine bir şey yapmadı. Smoker'ın bir sözü var, korsan korsandır sonuçta diye. Shichiler kötü diğer korsanlar melek mi? Lufy ve Law hadi adayı kurtardı, yarın kötülük yapmayacağına dair senet mi var elinde? Hadi k. haki ile Lufy'nin iyi olduğunu anladı diyelim. Law gri bir karakter, öyle masum falan dinlemez. Ayrıca bir sürü korsanın da onlarla beraber kaçmasına göz yumdu.

Şimdilik geri çekiliyorum, çünkü benden yana destekleyici bir görüş gelmedi. :(

Not: Ne kadar uzlaşmacı bir üyeyim.:respect:
 
O üçlünün akainu'ya hasar verebilecek bilmediğimiz saldırıları varsa alırlar tabi. Ama gördüklerimiz kadarlarsa yorgunluktan düşene kadar devam ederler gibi.
İşin detayına giremem ama dövüşün sonunda yerde yatanın Akainu olacağından eminim.

Marco ve Jozu beraber alırlar Akainu'yu.Zaten Marco tanklar Jozu saldırır çok uyumlu olur.Vista ise taş toprak atar anca yapacak başka bir şeyi yok.
Vista'yı küçümsememek lazım. Mihawk'la dövüşebilecek kadar kılıç ustalığı var.
 

kör topal

Jozu bence Marco'dan da Vista'dan da yüksek hakilidir. Çünkü Marco ve Vista Akainu'ya hakili saldırdıklarında sadece ah dedirtebilmişlerdi ama Jozu elmaslı kolu ile hakili bir saldırı yapınca Aokiji'nin ağzından kan getirebilmişti. Bence Vista dikkat dağıtır Marco tanklar Jozu ise ağzına ağzına vurur bu şekilde devam eder ve en sonunda yenerler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık