Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Midora dediğimiz adam bambinadan ne farkı var meteor baharatıyla dünyayı felakete sürükledi.
Bambina bizim dörtlü ile mücadele etti ve dörtü azçok tutundu belli bir süre o kadar da korkunç değil.
Midorada mavi nitro kaçırdı.
Adam kaç kere iyileştiren su aldı bu kral hiç mi ciddileşmedi.
Yahu adamda şuanda azınlık gücüde var onu uygulassa bambina kan kusar.
Acacinın 3 disipilininden yetişmiş knock ustası dünyayı durduruyodu.
Midorada bu üç disiplinden yetişti.
Bana göre acacianın planı kendi şeytanına karşı midoraydı.
Hatta bunu üsttü kapalı dedi.
http://manga-tr.com/read-toriko-chapter-281-page-4.html
Toriko açık diyo muhtemelen dünyayı yok edecek güce sahip.
Dünyayı yok etmeyse midorada da var.
Yahu Bambina 4 KK ile mücadele falan etmiyor, 4 ü birleşiyor, gerçek anlamda tüm hücreleriyle birleşiyorlar ve anca dans edebiliyirlar. Bambina bir cero attı Toriko demek bir kralın gerçek gücü buymuş dedi. O saldırıyı MN yerine 4 KK yese anında ölürdü. Ku kuyruk sallayınca da şansları yaver gitmese 4ü de ölmüştü diyor mangaka.

Midora 500 yıl önce mağaradan iyileştiren suyu aldığında onu yaralayan yavru deroustu. Şimdiki ejder kral değildi yani. He midora onla kapışınca güçlendi mi güçlendi Deroustan dil saldırısını kaptı ama aman aman bir power up değil bu teknik sadece.

Torikonun lafına takılma fazla. Toriko serisinde mangaka dikdörtgen balondan konuşur. Onun dışındakiler kişisel tecrübe ve bilgiye göre yapılmiş yorumlardır. Toriko o lafı ettiğinde bir kral ile yüzleşmemişti keza.
 
http://manga-tr.com/read-toriko-chapter-248-page-7.html
Bu sahnede zaten midora diyo karakök kuralını.
Yani midora karekök kuralını zaten biliyo.
Mangaka bize açıklıyo.
Bana göre acacinın 3 disiplini eşittir krallar.
Midoraysa hepsini geçmiştir.
http://manga-tr.com/read-toriko-chapter-277-page-11.html
Burda da caribu açıklama yapıyo direk mangakanın açıklaması değil ozaman bunada tamah etmiyelim.
Uzaya bişey göndermekse daha toriko bu seviyedeyken gönderiyo.
Midora hayli hayli gönderir.
 
Son düzenleme:
İşler fena kızıştı. Reyiz dil manyağı yapcak alayını.

Kralları, şu ne olduğu belirsiz şeye meze yapmaz inş.. Adam akıllı dövüşler görem. Kralların hepsini de tanıtmadı tam olarak.

Bir de bu Bambina ne ayak yav. Geçen bölüme bakarsak toz tanesi gibi kalıyor diğerlerinin yanında. Bambina bu krallarla kapışıp tek çizik almadıysa bildiğin en Canavar Kral'dır.
Klasik efsanelerde yer alan maymun kral işte.Çin japon kısaca uzak doğu kültürünün dövüş-güç sembolü.Bu yüzden erkeklik üzerinden en güçlü dedi.Saf güç olarak en güçlü o.At kral o kadar güçlü değil(tabi gücü tartışılmaz) ama çok büyük alanı uzay ortamına döndürme gücü var.Bir şekil her kral eşit,bir birlerini tamamlama olayı.
 
@hungrybrain

Dediğim gibi Toriko evreninde herkes bilgisi, görgüsü ve tecrübesine göre konuşur mangaka ise mutlak bilgiyi dikdörtgen balonlarda veriyor. Şefin anlattığı onun bilgisi kadardır lakin bu adam kim bilir kaç yydır GWde yaşıyor, krallar mavi nitrolar öteki dünya ruh kapıları ve birçok konuda doğrudan bilgisi ve görgüsü var. Bu nedenle şefin sözlerini doğru kabul etmekte bir mahzur yok. Toriko ise daha ilk bölümlerde kedibalığı balinasını pişirebilen dünyada birkaç ahçı var sadece diyor ki alakası yok. Ilk 100dekilerin çoğu pişirir onu. Midora hakkında o lafı ederken de tahmin yürütüyor sadece ve dediğim gibi o ana kadar ne mn gördü ne de kral gördü bu adam.

335. Bölümün sonundaki şey ne?
Acacianın şeytanını canlandırıyorlar. O şey de Acacia. Bir sonraki bölümde ise şeytanın yüzünü gösteriyor.
 
Krallarından gözüktüğü her bölüm zirveyken bir de onları tehdit edebilecek bir güç çıktı ortaya seri sittin sene durmaz akar bu saatten sonra komatsu olabildiğince az gözüksün yeter. Acacia'nın şeytanında da tam troll tipi var nitroların atası gibi bir şeydi sanırım bu troller ortaya çıkan ilk şeytan formları
 
mavi nitroların insanları kaçırma nedenleri belli oldu,acacianın şeytanını ortaya çıkarmak için besliyorlar
 
Toriko orda dünyayı yok edebilecek güçtedir diyo.
Yani krallarla kıyaslamıyo, bu lafı söylemek için kralları görmeyede gerek yok ikisi ayrı şey.
Güç farkını görmek için illa kralları görmek gerekmez.
http://manga-tr.com/read-toriko-chapter-325-page-9.html
Sende bazı söylentiler lafını dirak bir bilgi gibi gösterdin, sonrada torikoya inama diyon.
 
Son düzenleme:
Krallarından gözüktüğü her bölüm zirveyken bir de onları tehdit edebilecek bir güç çıktı ortaya seri sittin sene durmaz akar bu saatten sonra komatsu olabildiğince az gözüksün yeter. Acacia'nın şeytanında da tam troll tipi var nitroların atası gibi bir şeydi sanırım bu troller ortaya çıkan ilk şeytan formları
Osman nerelerdesin sen yav, sensiz forum sarımsaksız yoğurt gibi billahi yenmiyor. :(

Torikonun her bölümü zirvedir lakin krallar çıkınca bambaşka bir hal alıyor ki yaşattığı aksiyonun karşılığı çizgi roman evreninde yoi yani o derece. Acacianın şeytanı en güçlü ve en eski gurme şeytanı. Milyonlarca yıldır konak değiştirip duruyor ve Mavi Nitrolar sırf ortaya çıksın diye her seferinde onu besleyip güçlendiriyorlar lakin bir türlü yakalayamıyorlar. En son 500 yıl önce Acacianın içinde buluyorlar işte. Yalnız burada şöyle bir mevzu daha var; bazı gurme şeytanları konaktan bağımsız olarak dışarı çıkmanın hesabını yapıyor. Bu cümlenin geçtiği karede 3 şeytan çizilmiş. Birisi Joanın şeytanı öteki Mansamın şeytanı beriki ise Torikonun şeytanı.
https://hizliresim.com/gArQL0
Burası önemli çünkü muhtemelen Krallar olaya müdahil olmayacaklar ve Acacianın şeytanını durdurma işi bu şeytanlara kalacak. Zaten tee 50li bölümlerde Torikonun ilk otofaji yaptığı bölüm Kırmızı şeytan benim tamamen dışarı çıkabilmem için Acacianın menüsünü yakalaman gerekiyor diyordu ve gidişat da onu gösteriyor. Zebra Coco ve Sunny şeytanlarına söz geçirebiliyorlar şimdilik lakin ileride onların şeytanı da dışarı cıkma eğiliminde olursa biz Toriko ve diğerlerinin değil şeytanların savaşını okuruz gibime geliyor. Bu açıdan seri inanılmaz uçacak gibi görünüyor. Şeytanlar çıkarsa konağın durumu ne olacak şuan için meçhul. Kyuubisini kaybetmiş narutoya mı dönecekler ne olacak bunu da mangaka muhtemelen Acaciadan şeytanı çıkarırken gösterir. Acacianın ölüsü 500 yıl önce Pair e denk idi malum. Ki o sıralar icindeki şytandan habersizdi okuyup göreceğiz.

Toriko orda dünyayı yok edebilecek güçtedir diyo.
Yani krallarla kıyaslamıyo, bu lafı söylemek için kralları görmeyede gerek yok ikisi ayrı şey.
Güç farkını görmek için illa kralları görmek gerekmez.
http://manga-tr.com/read-toriko-chapter-325-page-9.html
Sende bazı söylentiler lafını dirak bir bilgi gibi gösterdin, sonrada torikoya inama diyon.
Sengoku WBnin gücünü bildiği halde dünyayı yok edebilecek bir güç diyor lakin bir bakıyoruz WB ufak bir ada sayılabilecek MFyi bile batıramıyor. Toriko ise Midoranın gücüne şahit olmadan bu yorumu yapıyor sence ne kadar doğru olabilir? Şimdi bir de Heraclesin toynağının izi ile karşılaştıkları bölüme bak. Aradaki farkı görürsün. Diğer hususta ben en uç ihtimali değerlendirdim. Ana yılan ile balina kralın kapışması ciddi bir mücadeleyi gösterir ve oradaki girdapların binlerce yıldır orda durma nedenini anlatır. O zaman diğer ihtimale bakalım ana yılan ordan geçerken o girdaplar oluşmuş olsun. Düşünsene sadece geçerken oluşturduğu girdaplar binlerce yıl kaybolmuyor demek bir kral ile vsye tutuşsa ne olacak, ciddileşriğinde ne yapabilir yani.
 
Eyvallah hacı, iki dk seriyi övmeden duramıyor gazı aldı hemen araya sıkıştırıyor zaten her bölümü zirve herhalde öyle olacak la diye :D Şeytan mevzusu çok sakat bütün şeytanlar bizimkilerin içinden çıkıp savaşırsa olmaz ne anlamı kalır o zaman karakterlerin poketopumu olum adamlar. Ayrıca dareus neden gidip dalmıyor şu tam çıkamamış şeytana anlamış değilim iyicene güçlenmeden fişini çekmesi lazım krallar hep böyle sinsi varlıklar olarak gösterildi işi şansa bırakmazlar
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık