Yavaş alsın Bambinayı. 8 Kral hala en güçü şu anda. Derous yenildi mi diyenler için ilk sayfaya çizmiş mangaka Derousu. Acacianın şeytanı da yavaş yavaş çıkıyor vücudundan. Midora ve Alforo Neo karargahını basmış. Lakin bir şey var, Neo üyelerinin hepsi bir şekilde yaratığa dönüşmüş. Mohyan shaishai örümcek olmuş. Zausun kanadı çıkmış. Kousairo garip bir şey olmuş Teppei keza vücudu odunla kaplanmiş. Hücreler Joa tarafından pişirilince oluyor sanırım böyle.Heralde o gösterilen ucubeyle vs atıcak.
Midora bana göre krallardan da tehlikeli.
Çok hızlı öğrenebiliyo, Azınlık dünyasınıda kullanabiliyo.
Bambinayı filan alır.
snake kingtir kesin , dünyayı saracak kadar büyük olduğu söylenmiştiJoa o şeyin üstünde ki şeylerimi pişiriyor acaba ? Top şeklinde ikiside. Eğer öyleyse onlar sayesinde böyle olmuş olabilir bu adamlar.
O değil de en büyük kral hangisi acaba. Heracles , Snake king , Derous , Moon dan biri ama bilemedim
Anne yılan-balina-geyik-derous-heracles-karga-kurt-bambina dır.Joa o şeyin üstünde ki şeylerimi pişiriyor acaba ? Top şeklinde ikiside. Eğer öyleyse onlar sayesinde böyle olmuş olabilir bu adamlar.
O değil de en büyük kral hangisi acaba. Heracles , Snake king , Derous , Moon dan biri ama bilemedim
Deer King bir kere Heracles'ten büyük orası kesin.Joa o şeyin üstünde ki şeylerimi pişiriyor acaba ? Top şeklinde ikiside. Eğer öyleyse onlar sayesinde böyle olmuş olabilir bu adamlar.