Sence hangisi en çok kasa sahiptir?Hangisi daha büyük ve uzun tartışılıyor Komatsu da burada olmak isterdi eminim tam Toriko başlığı olmuş.
En son çıkan çirkin şeySence hangisi en çok kasa sahiptir?
O ne çirkin şeydi ya. Seriyi bıraksa biri onun yüzünden kızmazdım.En son çıkan çirkin şey
Niye ki? Adam abisini bile aldı ( gerçi abisi yumuşak davranmasa rüyasında görürdü yenmeyi) sonuç olarak vsnin kazananı oydu çok çabuk öğrenen adapte olan birisi, dayanıklılığı üst seviyede. Yumuşak birisi de değil. Bence gayet de yenebilirdi Bambina'yıYavaş alsın Bambinayı.
Krallar gurme eclipse tepki gösteriyormuş, o yüzden hareketlenmişler. Midora Air yedi sadece, Pair içmedi. Zaten kronolojide Buranchi air götürürken henüz pair yakalanmamıştı. Starjun ve Buranchi döndüğünde ise JiJi ile karşılaştılar akabinde hemen dağıldılar. Kimse Pair götürmedi Midoraya.Ahçıların yaratığa dönme işi kötü geldi bana.Extra güç veriyor gibi de görüntü kötü.Ve o yaratık acacia nın canavarı olmasın.Ne iğrenç şey la o.Daha karizma bir şey bekliyorum.Mangada ki ilk görüntüsü güzel.Derous baya büyük kral.4 kralı gösterdi yan yana bir şey açıklamış sanırım orada.Teppei ye küfrettik ama bizden çıktı boşuna öldürmemiş uzun vadeli gomatsuyu.Midora sanırım 2 yemeyi yemişti,eski gücünün üstüne show yapsın bakalım şu zamanın en güçlü insanını görelim.
Seriyi iyi analiz edememişsin belli ki. Ichiryuu ve Midora nihai tekniklerini (azınlık dünya ve uzay açlığı) kullanıp ölümüne dövüşürken o ring oluşuyor lakin mangakanın kralların ciddileştiği yerlere ait vurgusu var;Midoranın en tehlikeli gücü hızlı öğrenme.
Enbuyu bambinayla dövüşürken öğrenir.
Midorada dünyaya zarar veriyo.
Alır bambinayıda, diğerlerinide.
İmparator ringinden belli farkları
Bide şu var midora dünyanın iyileştiren suyunu alıyo.
Onu koruyan kralla habire muhtemelen vs atıyodur.
En güçlü kral diyede onu bekliyoz.
Midorayı rahat kral gücünde diyebiliriz.