Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isim benzerligi disinda aradaki baglantiyi cozemedim bir zahmet aciklar misin? Sahsen Kaido'nun kacarken oldurulecegini ne dusunebiliyorum ne de dusunmek istiyorum.
Kaido'nun tipi moğol hanlarına benziyor ya o yüzden söylemiş sanırım sadece yoksa Kaido'nun kaçacağından değil adam ölmeye yer arıyor zaten
Zamanından konulardan birine yanıt olarak detaylıca yazmıştım bu konuyu da şimdi bulamıyorum, keşke derli toplu bir teori yapsaydım. :/

Temelde yonkou sisteminin Moğol sistemine benzetilmesinden geliyor bu fikir. Roger Gengiz Han idi, 4 yonkou ise onun ölümünden sonra 4 bölgeyi yöneten 4 oğlu veya torunları.
Kaydu, Kaidou oluyordu. Kubilay, Beyazsakal. Kaydu han Kubilay'a karşı sürekli savaşmıştır.
Kaydu'nun kızı Khutulun, Big Mom oluyor ki kendisi de bir savaşçı ve hükümdardır.
Shanks ise devlet yönetimini kardeşine bırakıp pek etliye sütlüye karışmayan ve büyük saygı duyulan Çağatay.
Daha detaylıca yazmıştım da şimdi bulamıyorum. Tam kopyası değilse de büyük oranda benzeşiyor bunlar, Oda büyük ihtimalle bundan esinlenmiş yonkou sistemini.
Kaidou'nun da tipi tam moğol tipi çıkınca bu durumun daha bi olasılığı arttı.
 
Ben Shanks'in bu üçlü tarafından indirilmeyeceğini düşündüğüm için hikayelerinin farklı bir yere kayacağını söylüyordum.
Şu an zaten 2 ittifak da yonkou alamaz. Gördük Luffyler o kadar yardıma rağmen Doffy'i alabildi ki Kaido'dan it gibi korkuyordu bu adam. Yani Shanks olması,Big Mom olması,Kaido olması şu anlık fark etmez. Önlerinde daha yol var bence.
 
Öncelikle telde virüs var, nedense salt buraya giriyor. O yüzden bölüme bakamadım. Ama yazılanları okuyunca elime ayağıma bir titreme geldi o yüzden yazılar abuk subuk olursa affola :D

Öncelikle bağırdım buralarda her yonko aynı değil, öyle olsa WB'ye en demezdi diye. Gördüğümüz üzere mangaka aynı muhabbeti ikinci kez yapıyor. Artık anlaşılmıştır inşallah.

Sonra reis gözükmüş anlaşılan beni en çok heyecanlandıran bu oldu ama gelgelelim ezikleri dövmüş sanırım :( Oysaki biz 330 mlik Pekoms'a bile razıydık :(

@zagret

Hay senin şansına savaş olmuş ama Mom ile değil ahaha. Ama sözüm söz 1 ay Coby ile takılacağım.
 
Şu an zaten 2 ittifak da yonkou alamaz. Gördük Luffyler o kadar yardıma rağmen Doffy'i alabildi ki Kaido'dan it gibi korkuyordu bu adam. Yani Shanks olması,Big Mom olması,Kaido olması şu anlık fark etmez. Önlerinde daha yol var bence.
Yahu ileride Kaido'yu alabilecek güçte olsalar bile alamazlar Shanks'i. Ben bunu kastediyorum. Çünkü Shanks dediğimiz adam ya Luffy ( Ki bu bir düello gibi mi olacak belli değil.) ya da hiç ihtimal vermesem de bir şekilde Teach'in elinden olurdu. Bunların dışında bu adamı indirebilecek kimse yok.
 
Garp kim olm ya ? G2 ile kafası kanayan adam değil mi bu :/ Kaido hobi olarak gökyüzünden atlıyor :/
Sen dışarı çıkıp bir hava al gel :/
Yener demedim ki. Rogerdan sonra kendine hedef bulurdu işte :/

Kaido'nun ölüm denemelerini görüp duyduktan sonra ister istemez acaba o şeytan meyveli adamlardan oluşan ordusunu kendi kendi ile savaşmak için mi yapıyordu diye merak ediyorum açıkçası. Sonuçta en büyük amacı kendini öldürmek olmuş gibi duruyor, bunu yapmak için oluşturmaya çalıştığı orduya meyve sağlayan adamda kaybedince bu yüzden kızmış olabilir :)
Bunu bende dediydim :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık