Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116
Kasanoyu high ranker gücüne yakın bekliyorum. Horyang'ın abisi gibi bir rol modeli var bu yüzden. Horyang'da aşağı yukarı ranker'a yakın bir gücü var. Viole Koon karşılaşması olabilir ama yüzyüze gelmezler sanırım. Koon Viole'nin yüzünü görür zaten Baam yaşıyor diye kıllandı ipuçlarını birleştirir.
 

thosy

Kasanoyu high ranker gücüne yakın bekliyorum. Horyang'ın abisi gibi bir rol modeli var bu yüzden. Horyang'da aşağı yukarı ranker'a yakın bir gücü var. Viole Koon karşılaşması olabilir ama yüzyüze gelmezler sanırım. Koon Viole'nin yüzünü görür zaten Baam yaşıyor diye kıllandı ipuçlarını birleştirir.
High ranker olabileceğini düşünmüyorum ben. Top 5 E seviye arasında olabilir. En fazla düşük seviye rankerlar kadar güçlüdür. Viole'nin bile güçsüz kaldığını gördük normal bir ranker karşısında.
 

thosy

Yeni bölüm baya iyi gibi görünüyor.
Koon'u tuzağa düşüren kişi kendi tuzağa düştü sanırım. Koon zorlanmadan yendi rakibini. Cassano görünür gürünmez saldırıya geçti Ran ve Novick ikilisine. Ran güçlü bir teknik kullanıp Cassano'yu vurdu ama sonuç ne olacak belli değil. Viole olay yerine yakın gibi görünüyor. Sonraki bölüm orda olacak gibi.

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=183559&no=128&weekday=mon
http://mangacow.com/tower_of_god/02-47/2/
 
Manhwa 2.seriye geçtikten sonra olay ve karakterleri tam çözemez oldum ama :D bu pelerinli kız rachel değil mi? yoksa yanılıyormuyum. 2.olarak Viole neden hiç tepki vermedi ve bu kız eğer rachel ise ne zaman seriden ayrılacak (gebersin artık :D) önce baam'a (viole) ihanet etti şimdi de koon'u öldürtmeye çalışyor.
 
Manhwa 2.seriye geçtikten sonra olay ve karakterleri tam çözemez oldum ama :D şimdi pelerinli kız rachel değil mi? Viole neden hiç tepki vermedi. Bu arada bu kız ne zaman seriden ayrılacak önce baam'a (viole) ihanet etti şimdi de koon'u öldürtmeye çalışyor.
Neresi rachel hocam :D Rachelin yanında her zaman Koon'un adamları var. Koon zaten dedi her zaman ona yardım edin ama bağlanmayın hesabı, Benim kankamı öldürdü falan dedi. Zaten Baam'ın farketmemesi imkansız adam bunca şeye rağmen arkadaşları ve racheli korumaya çalışıyor hala. ''you'' yazısına dikkat çekildi muhtemelen koon'un geçmişinden birisi. Ben bir ara fug diye düşündüm. Sonuçta herkes Baam'ı ölü biliyor yaşadığı öğrenilirse fug sorun edebilir bunu ama Koon clan lideri olucam demesi ve üstüne ''you'' yazısına bir dikkat verilmesi clanıyla ilgili bir sorun olabileceğine bir işaret bence. Viole bu işin süprizi olacak orası ayrı.
 
Neresi rachel hocam :D Rachelin yanında her zaman Koon'un adamları var. Koon zaten dedi her zaman ona yardım edin ama bağlanmayın hesabı aramızdaki en zalim kişi o, Benim kankamı öldürdü falan dedi. Zaten Baam'ın farketmemesi imkansız adam bunca şeye rağmen arkadaşları ve racheli korumaya çalışıyor hala. ''you'' yazısına dikkat çekildi muhtemelen koon'un geçmişinden birisi. Ben bir ara fug diye düşündüm. Sonuçta herkes Baam'ı ölü biliyor yaşadığı öğrenilirse fug sorun edebilir bunu ama Koon clan lideri olucam demesi ve üstüne ''you'' yazısına bir dikkat verilmesi clanıyla ilgili bir sorun olabileceğine bir işaret bence. Viole bu işin süprizi olacak orası ayrı.
Söylediğim gibi 2.seriden sonra benim ip koptu kim ne oldu iyice karıştırır oldum :D Kızın göz ve saçına bakınca acaba o mu diye aklımdan geçti :)
 
Rachel'ın saçlar daha bir sarı, çilli milli bir şey zaten. Rachel olsa zaten Baam direk ezel gibi ''niye yaptın eyşsan'' modlarına bağlanırdı.
 

thosy

Manhwa 2.seriye geçtikten sonra olay ve karakterleri tam çözemez oldum ama :D bu pelerinli kız rachel değil mi? yoksa yanılıyormuyum. 2.olarak Viole neden hiç tepki vermedi ve bu kız eğer rachel ise ne zaman seriden ayrılacak (gebersin artık :D) önce baam'a (viole) ihanet etti şimdi de koon'u öldürtmeye çalışyor.
Rachel değil bu. Andırıyor ama kulakları var(son kareye dikkatli bakarsan eğer).
Koon'a "Tuzağa düştün." diye mesaj atan kişi uyarmak için atmış olsa gerek. Yoksa tuzağa düşürecek olan kişi neden önceden uyarsın. Koon kendi lighthouse-unun hacklenebilmesine şaşırdığına göre hackleyen kişi oldukça yetenekli olsa gerek. Bu ikisini birleştirince aklıma bu işte FUG'un parmağı olabileceği geliyor.

Horyang'ın ve Cassano'nun yaşadığına benzer bir yöntemle Viole'nin vücuduna ignition silah koyuluyor. Yaşayan ignition silahları FUG yapıyor olabilir. Bir nedenden ötürü Horyang'ı geri istiyorlar ve onu kendilerine çekebilmek için Cassano'yu kullandılar. Olaya kimse karışamasın diye ortama bir kaç tuzak kurdular ama şans eseri Koon oraya geldi. Koon, Viole'yi kontrol etmek için önemli bir kişi olduğu için tuzak konusunda uyardılar. Aynı zamanda Viole olay yerine gitmesin diye de yavaşlatmaya çalışıyorlar.

Bu arada Viole kuleye ilk girdiğinde Headon ile karşılaşıp test edilmişti. Daha sonra Headon, Rachel'ı üst kata yollamıştı ve Rachel, yukarı tırmanmak için Hwa Ryun'un da yardımıyla Viole'yi öldürmek için bir işler çevirmişti. Muhtemelen Headon, Zahard hükümdarlığını yıkmak için FUG ile birlikte çalışıyor.

Horyang kuleye girmeden önce tavşana benzer birini gördüğünü söylüyordu. Muhtemelen Headon'u gördü. Headon yapılan ignition silahını FUG için kuleye sokmuş olabilir. Xia Xia adlı karakterin de kulakları vardı. Belki Headon ile bir bağlantısı vardır(raslantı da olabilir). Ayrıca Karaka'nın(FUG'daki yılana benzeyen eleman) yeni takım kurması için emir verdiği kişinin de sanki kulakları vardı. Xia Xia o kişi olabilir(adı Pokems'di sanırım).

Teorim1: Arc sonunda Horyang ve Cassano bir şekilde 30. katta yapılacak olan yarışmada verilecek olan silahlardan biri haline dönüşebilir(ikisinin içinde de silahın bir yarısı var, silahı daha iyi kullanan kişiye diğer yarı verilip tam bir silaha dönüştürülebilir vb.). Cassano ve Horyang rakiplerini yener FUG'a gider(muhtemelen ya sadece Horyang ya da ikisi de ne olacağından habersiz). Viole ve takımı Horyang'ı geri alabilmek yarışmaya bir gazla girebilir.

Teorim2: Pokems'in kurduğu takıma bir şekilde Cassano girdi ve şart olarak Horyang'ın da takımda olması istedi. Horyang da yetenekli biri olduğundan şart kabul edildi ve harakete geçildi. Ran'ın saldırısında Cassano öldü(yaralanıp kurtulsa daha iyi sanki) ve Horyang zorla Koon'un takımına geçti. Viole ve grubunun da 30. kata çıkmak için 3. bir sebebi oldu(Violenin arkadaşlarını görmesi, yarışmada güçlü silah kazanmak, Horyang'ı geri almak).
 

thosy

Bu bölüm çok iyiydi.
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=183559&no=129&weekday=mon
http://mangacow.com/tower_of_god/v2-48/2/
Horyang, Cassano öldü diye gaza gelip Ran ile Novick'e saldırıyor. Ama dövüş sırasında Cassano, Horyang'a arkadan saldırıyor.

Xia Xia, Viole'yi oyalamaya çalışıyor ama pek de başarılı olamıyor. Muhtemelen Xia Xia ve Cassano takım arkadaşı. Viole olay yerine geldiği sırada Horyang ağır yaralı durumda. Viole "Horyang'a ne yaptınız?" diyor. Koon, Apple'ın onun light house-unu hacklediğini öğreniyor ve bölüm bitiyor.

Koon'un light house-unu hackleyen kişi Apple(takım arkadaşı) çıktı. Takımda ihanet var. Muhtemelen hasta olduğunu söyleyen kuş ve ona bakacağını söyleyen doktor da ihanet etti. Apple fug elemanı olabilir ya da Rachel yine milletin arkasından işler çevirdi.
 
Rachel gene işler çevirdiyse yuh abi ilk seferde koon yuttuysa karakterini bilmediği içindir 2.seferi koonun yutması bildiğin bugdur :D Viole olay yerine intikal etti dövüşürse kol bacak bırakmaz diye düşünüyorum adam mazinoya çizik atabilmiş sonuçta. Bu ikisinin viole karşısında sanşı yok. Diğer ihtimal 2-3 saldırı döner horyang ağır yaralı diye kavga kesilir viole alır götürür sessizce dağılırlar. Koon karşılaşsınlar istiyorum abi süpriz yap bir gözgöze gelsinler inandık hadi be.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık