Violeyle olan dövüşünü saçma bulmuştum öyle de oldu. Aile ortamı kurulmuş, Violenin nasıl bir adam olduğunu da biliyorsun. Gözümde fillerdan farkı yok şu sayının. Koon-Viole buluşması olmayacak sanırım.
Öyle birşey varsa öğretmemeleri saçma oluyor. Viole ne kadar çabuk güçlenirse o kadar iyi. Hani kenpaçi misali çok güçlenirse önünü alamayız kaçar bu veya bizi öldürür olayı da yok. Kuralsız olmasıyla belki bir ilgi kurulur. Onun dışında Casano belalı bir tip izlenimi bıraktı. Koon-Viole buluşması olabilitesi bu adamın gücüne bağlı.O silahı uyandırsa acaba nasıl bir gücü olur ve eklenen şeytan diğer çocuklarda ikiye bölünmüşken Viole tek başına 1 tanesine sahip. Bir de silahlarda canı istemezse çalışmaz olayı vardı acaba bu insana eklenen silahlar için bunun önüne geçebilmişler mi? Yoksa şeytan uyumlu olduğuyla daha mı iyi çalışıyor bunları merak ettim cidden.
O buluşma için erken gibi geldi bana ya büyük ihtimal aynı şehirde olup karşılaşmazlar.Öyle birşey varsa öğretmemeleri saçma oluyor. Viole ne kadar çabuk güçlenirse o kadar iyi. Hani kenpaçi misali çok güçlenirse önünü alamayız kaçar bu veya bizi öldürür olayı da yok. Kuralsız olmasıyla belki bir ilgi kurulur. Onun dışında Casano belalı bir tip izlenimi bıraktı. Koon-Viole buluşması olabilitesi bu adamın gücüne bağlı.