Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo ile Dof dövüşürse olurda haftaya kimse Doflamingo savunucularını tutamaz bu hafta böyleyse haftaya katliam çıkar bu konudan.
Luffy severler ne kadar savunsada kalkanları kırılacaktır.
Yok hocam bu saatten sonra dof ciddi ciddi saboyla kapışırsa yok artık deriz yani ama bana burgess de saboya dalacak gibi geliyor değilse saboyu kim alacak ordan yani Luffynin kafası rahat 10dk nolcak :D
 
Çok tartışacak bişe yok Oda G4'ün eksiğini göstermek için Dof'u direkt harcamadı. G4'ün handikapları azalıp süresi uzayıncaya kadar Dof fiziksel olarak Luffy'den üstün görünüyor.
Burgess denen beleşçiye Sabo gerekli dayağı atacak inşallah
 

Alpamis

Sana çok güzel küfür ederim 80 yaşında bile torunlarına gururla anlatırsın.Oğlum falan düzgün konuş olmayan şeyler üstünden kalp kırmayalım adam gibi tartışacaksanız yazın yoksa okumayın olsun bitsin.
Sırf senin beni yanlış anlamdan dolayı bir saatliğine engellendim.:) Kardeşim ben bunu söyleyen kişinin tavrından bahsediyordum. Sen niye üstüne alınıyorsun ki. Ben kaç kişiye bu şekilde hitap etmişim şu ana kadar :( Neyse k.b. Ama işime yaradı. Forumdan uzaklaşınca uzeme çalışmak için bahanem oldu. :)

Gereksiz yere bu kadar tepki verdin.:(
 
Ooo hacı sen benle dalga geçiyodun geçen hafta luff 2,3 arc sonra dofa eşit olucak dediğimde.Neymiş Dof fanlarının avuntusuymuş.Üstüne üstlük günü birlikciymişiz.Böylelikle kimin öngörüsüz kimin giünü birlikçi tek bölümlük yorum atan olduğu ortaya çıktı.Bu işler öyle ben zaten bekliyodum diyip sonuna gülücük koymakla olmuyo.Senle birlikte 2.3 kişi daha [grandmaster,taisho] vardı.Ben o mesajı yazarken doffyinin total gücüne baktım.Adam mini amiral [zeka,iyi meyve,dayanıklılık,tecrübe,saf beden gücü tekniksiz,haki] öyle teknikle 5,10 dakkalık güç artışıyla o seviyeye çıkılmıyo kardeş.

Şu bildirim işi şahane oldu ya, yoksa nereden bilecektim birinin böyle içinde bir şeyler kaldığını.
Öncelikle sen kimsin güzel kardeşim? Seni tanımıyorum bile, ne ara dalga geçtim? Eğer geçmişsem de iyi etmişim zira dalga geçilmeyecek gibi değil bu saçma fikrin. Luffy Dof ile eşit değil zaten, bir tık üstü sayılır artık. G4 açtığında herif meyve uyandırınca bile tek darbe vuramadı, sille üstüne tekme yedi, tepik üstüne tepik yedi durdu. Böyle bi kamyon dayak yiyen adam nasıl eşit olacak behey arkadaş. Eşitliği geç, kalkmış bir de 2-3 arc sonra eşit olur diyorsun. Yahu kusura bakma ama bu dediğine Maru de Dame na Ossan nickli güzide üyemiz bile katıla katıla güler.
Bir de hala, hiç yüksünmeden bu adama amiral seviyesi diyebiliyorsunuz ya, buna ne desen boş. Yahu hangi amiral acemice G4 açmış Luffy'den o kadar darbe yerdi allasen? Hangisi la? En güçsüz amiral olarak görülen Fuji bile yemezdi o kadarını.
Nickleri de unutmamışsın maşallah, iyi oturmuş içine belli ki. bu kadar kalbin kırıldıysa kusura bakma hacı abi, valla öyle bir niyetimiz yoktu (eğer öyle bir şey yaptıysam) ama gelip burada hala kendinle alay ettirecek şeyler söylüyorsun şimdi.

Şu gülücük meselesine gelelim bir de. Yahu ben baştan beri Dof'u; Dof'un gücünü, dayanıklılığını, zekasını, planlarını, karizmasını öven adamım, ne diye gömeyim adamı? Haftalardır bu dövüş çok kolay bitiyor, Dof gibi biri böyle yenilmemeli diye feryadı figan ediyorum; daha geçen hafta herkes dövüş bitti derken ben çıkıp böyle bitmez bitemez, Dof kalkar diyordum, sen gelmiş ne diyorsun. Bak şimdi yine dalga geçeceğim kızacaksın sonra.
 
One Piece'e olan ilgim alakam bölümler geldikçe soğuyor. Gittikçe bölümleri hiç mi hiç sevmemeye başlıyorum. Olay çok farklı bir yere gidiyor. Bilmiyorum ama çok basite indirgenmişlik var kimi yerde. Kimi yerde dallandırılıp budaklandırmalar söz konusu. Kimi yerde tezatlık. Yani planlı bir şekilde gitmiyor gibi geliyor bana. Luffy'e olan fanboy'luğum azaldı. Oda'ya karşı olan hayranlığım azaldı. Maalesef ve çocukluğumun bir numaralı çizgi/dizi serisinin (animesinin/mangasının) gözümdem düşüşü beni çok mu çok üzüyor.
 

Roronoa Zoro

Luffy handikapli ? Zoro,sabo,cavendish.Bu 3 kişi birleşse rahatça kafesi durdurur.Üstüne bunlardan kat kat güçlü amiral var orada.Ne handikapı.Siz bu dikiş olayını ne sandınız.Adamın iç organları parçalandı komple.Kim bu tarz saldırı aldı o adada ? Sadece dikiyor yenileme ya da iyileştirme yok.Adamın uber dayanıklığı var.Sırf şartları eşitlemek için atmadiginiz takla kalmadı.Yok uçurmuş yok 1 vuruşluk işi kalmış
Adam sırıtarak geldi,yerde gebermis yatan sözde dayak atan.Ne anladım ben bu teknikten vur vur ee sonra karşıda ki sana 1 vuruşluk hale gelsin.
Anlatamazsın uğraşma :( Dof'un başına gelenler Luffy'nin başına gelseydi her sayı çıktığında binlerce yorum atarlardı :( Millet mangayı nasıl okuyor baksana. Birisi '' Gidiyorsunuz kötünün tarafını tutuyorsunuz eyvallah ama ana karakterin ana kötüden daha güçlü olduğunu bir türlü kabul etmek istemiyorsunuz . Lucci olayında da sayfalarca paylaşım yapmıştım yinede bu zihniyetlere ama laf dinletemiyordum , tekrar ediyorum mangaka ne derse odur ve arc sonu dayak yiyecek olan Dof olduğu için luffy>doffy NOKTA .'' demiş :) O nedenle yorma kendini, mangaka Akainu'yu getirse şimdi Luffy'nin karşısına Luffy güçlü derler.
 
One Piece'e olan ilgim alakam bölümler geldikçe soğuyor. Gittikçe bölümleri hiç mi hiç sevmemeye başlıyorum. Olay çok farklı bir yere gidiyor. Bilmiyorum ama çok basite indirgenmişlik var kimi yerde. Kimi yerde dallandırılıp budaklandırmalar söz konusu. Kimi yerde tezatlık. Yani planlı bir şekilde gitmiyor gibi geliyor bana. Luffy'e olan fanboy'luğum azaldı. Oda'ya karşı olan hayranlığım azaldı. Maalesef ve çocukluğumun bir numaralı çizgi/dizi serisinin (animesinin/mangasının) gözümdem düşüşü beni çok mu çok üzüyor.
Sana bu konuda hak veriyorum. Vs oldu bittiye geldi adeta. Ne Dof ne yenildi nede savaştı. Herifi ara sıcak niyetine harcadı Oda. Luffy tipsizin önde gideni oldu. 3-5 çapulcu adamın eline kaldı. Denecek çok şey varda neyse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık