Roronoa Zoro
Zoro Gokuyu yener boşver Dof'u Luffy'i.Şu yorumları okuyorum ya gözlerim yaşarıyor
Luffy yendi dofu ağzına ağzına vurdu görmediniz mi eleman kolunu bile kıpırdatamıyor
Kuş kafesi olmasa iyileştirmesi olmasa Dof çoktan yenilmişti
Zoro Gokuyu yener boşver Dof'u Luffy'i.Şu yorumları okuyorum ya gözlerim yaşarıyor
Luffy yendi dofu ağzına ağzına vurdu görmediniz mi eleman kolunu bile kıpırdatamıyor
Kuş kafesi olmasa iyileştirmesi olmasa Dof çoktan yenilmişti
Çok komik değil mi ama 5 yıl önceki halimi görüyorum kolay değil hem Goku ss'lere bağlamasa luffy'de yenerZoro Gokuyu yener boşver Dof'u Luffy'i.
yav cidden ben ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz allahını seversen git en baştan 40. sayfadan itibaren yazdıklarımı bi oku sonra gel konuşalım seninle .Yendiği zaman konuşursun. Bura bölüm yorumu. Bu bölüm de Luffy yenildi.
Saraydaki hakili yumruk... İnsanların buradan bir şey mi çıkarması gerekiyor?En güçlü kim olacak ? Ana karakter.O zaman ne yapmalıyım ? Ana karakteri sevmeliyim.Başka karakterleri gözüm görmemeli.Dof daha önce söyledi çok açık veriyorsun diye.Ve net 5 kez öldürücü pozisyon yakaladı.Hele ki sarayda ki hakili yumruk,sonrasında sırtı dönük yakalaması falan.Bunları gören yazan yokta,siz bilmiyorsunuz,luffy fanları biliyor.Ok canım
Loffy dofu ocordo.
Yahu ölümcül darbe vurabilmek o kadar basit mi ? Law bile ölümcül darbe vurabilmek için nelere katlandı. Keza aynı şekilde Luffy'de ölümcül darbeler vurabilmek için g4 kullandı. Sen Dof'un üst teknik yapmadan öyle tek el hareketiyle Luffy'İ yenebileceğini düşünüyon mu ?En güçlü kim olacak ? Ana karakter.O zaman ne yapmalıyım ? Ana karakteri sevmeliyim.Başka karakterleri gözüm görmemeli.Dof daha önce söyledi çok açık veriyorsun diye.Ve net 5 kez öldürücü pozisyon yakaladı.Hele ki sarayda ki hakili yumruk,sonrasında sırtı dönük yakalaması falan.Bunları gören yazan yokta,siz bilmiyorsunuz,luffy fanları biliyor.Ok canım
Loffy dofu ocordo.
Sen algı operasyonuna kurban olmuşsun. Dof yendi hacı. Millet Dof Luffy'den üstün deyince dellenmişsindir. 40. sayfaya falan gitmeme gerek yok. Sen bana vursan vursan 20 dk soluk soluğa kalsan ben sana sonra elemin tersiyle tek atsam ben senden üstünümdür kavgada. Niye uzatıyorsun?yav cidden ben ne anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz allahını seversen git en baştan 40. sayfadan itibaren yazdıklarımı bi oku sonra gel konuşalım seninle .