Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burgess çöplüğün teki , Luffy i anca ölü bitmiş haliyle öldürmeye çalışıyor, anca laf ezik yüz karası herif
Ne alaka yahu Karasakal korsanlarının yapısı böyle. Gereksiz yere luffy ile savaşacağına luffynin yenilmesini, boş bir anını bekledi e bulunca da saldırdı. Burgess ne yapsın karşılaştığı adam çok güçlü.
 
Keh keh keh normalde güçlü tekniklerin hedefi olan ve ağzı yüzü dağılmasına rağmen dayanıklılığı sayesinde herkesi şaşırtarak ayağa kalkan taraf Luffy olurdu. Ama bu sefer durum tersine dönmüş vaziyette. Bir Luffy fanı olarak arcı takip etmeye başladığımdan beri Luffy'nin Dof'u tek alacağını düşünmüş, daha doğrusu öyle istemiştim. Ama bu bölüm pek öyle bir şey olmayacağının göstergesi oldu. Gerçi öncesinde Law'ın bizatihi yaptığı Saldırılar oldu ama etkisi öyle çok büyük değil gibiydi yani sanki o saldırılar Dof'un yenilmesi için olmazsa olmaz değil gibiydi. Haki gibi bir şeyin bitebilir olması çok da beklenmedik değil, haki, chakra, reiatsu gibi psişik şeylerin genelde bir Sınırı olur. Ama irade gücü anlamına gelen haki böyle çakra gibi bitebilen bir enerji değilde iraden ne kadarsa o kadar hakin vardır Tarzı bir şey olsa güzel olurdu ama neyse zaten Oda bu teknik olayı noktasında hiç bir zaman iyi olmadı.
 
Sabo'yu Ace öldükten sonra tanıdık.
Dogru anladın işte demek istedigimi.Ölü kalsaydı keşke öldü bilirken sevmiştim sonradan saglam oldugu ortaya cıktı saglam bir sebebide olabilirde yinede o eski hissi alamıyorum Sabo'dan.İlk çıktıgında Sabo çok daha farklı bir etki bırakmıştı.:(
Edit:Yok be keşke ölü kalsaydı diyorumda yinede çogu karekterden fazla zevk veriyor iyiki geri geldi nolursa olsun.
 
Ben nedense bu bölümü okurken Dof'tan acayip tırstım. Ne fufufufufufufuasdjkahfkla diye güldü ne de 2 kelam etti. Bi ara karşısına kolezyum dövüşçüleri çıkınca yüzü değişti garip geldi. En son çöplüğü karıştıran kediyi korkutmaya çalışmıştım. Kedi arkasını dönüp bana dik dik bakmıştı o zaman da böyle tırsmıştım. Ürperdim la.
 
Şahane bölüm olmuş ya, biliyordum böyle olacağını. :D
doffy gibi adam iki tekmüğe gider mi hacılar, daha yolu var bunun. Burgess'ın ve Sabo'nun da olaya müdahil olması işi daha güzel yaptı , heyecan arttı ortamda.
Ayrıca Haki tükenebiliyormuş ya la. Yorgunluktan mütevellit olabilir mi acep? Yoksa haki dediğin kişinin ruhundan kaynaklı değil mi? :/
Ooo hacı sen benle dalga geçiyodun geçen hafta luff 2,3 arc sonra dofa eşit olucak dediğimde.Neymiş Dof fanlarının avuntusuymuş.Üstüne üstlük günü birlikciymişiz.Böylelikle kimin öngörüsüz kimin giünü birlikçi tek bölümlük yorum atan olduğu ortaya çıktı.Bu işler öyle ben zaten bekliyodum diyip sonuna gülücük koymakla olmuyo.Senle birlikte 2.3 kişi daha [grandmaster,taisho] vardı.Ben o mesajı yazarken doffyinin total gücüne baktım.Adam mini amiral [zeka,iyi meyve,dayanıklılık,tecrübe,saf beden gücü tekniksiz,haki] öyle teknikle 5,10 dakkalık güç artışıyla o seviyeye çıkılmıyo kardeş.
 

Roronoa Zoro

786 bölüm yorumu @

- jinbeinin, hiç heyecanlı olmayan, ama sonunda iki ödülle biten ( kitabe ve wadatsumi ) hikayesinden kurtulduk görünüyor bu hafta.

- luffynin, allah ne verdiyse vurusu sonrası, basit bir lale devri yasatıyor e.oda. luffynin, 8 metrelik dev oldugu söylentileri hala devam ediyor :D ayrıca, g4 formunun ilk dezavantajınıda ögreniyoruz; luffy istesede g4ü kendi iradesiyle su an için durduramıyor.

- viola ve cavendish galeyana geliyorlar. ama e.oda, riku ve lawın baloncuklarında süpheyi belli ediyor.

- law ve luffy, aynı zamanda kus kafesinin iptal olmadıgını anlıyorlar. bununda tabiki manası, doflamingonun bilinci hala daha acık. aslında akıllı adam... onlar sevinirken, o gücünü topluyor, luffy hala toy işte... roger olsa, kafasını keser arkasına bile bakmazdı ;)

- g4 ün ikinci dezavantajını ögreniyoruz. süre bitince; luffy mort... zaten hakinin benzin gibi oldugunu daha öncede kac kere yazdım. benzin bitti arabası yolda kaldı. ayrıca, dresrosada, kolezyum dövüslerinden beri, hakisini hep kullandı. onları normal saysak bile, chinjao ve doflamingoyla carpısmalarında fazladan haki saldı. üstüne g4 le yedi bitirdi hakisini. zaten mangakanında çizimine bakarsak, olayın bedensel bir çöküsten ziyade, agır bir ruhsal enerji bosalması gibi resmedildigi anlasılıyor.

- jesus burgess denen ezik için, fazla kelama gerek yok. harbi ezik oglu ezikmiş... yani rakibi herhalde chopper falan olucak. adam luffy o hale düsene kadar hamle yapmadı ve resmen sırtlan gibi cesede saldırdı ya helal olsun... hem tam bir korsan, hemde ezik :D demekki luffy g4 le vurmasa rüzgarını estirse öldürcekmiş burgessi...

- e.oda olayı dramatize ediyor yine. yok kacıcak yer kalmadı ( bakınız ; zaman kalmadı bomba patlıyacak , zaman kalmadı skypiea yere düşücek , zaman kalmadı robini götürcekler, zaman kalmadı gölgelerin gücüne gidicek, gölgesiz kalıcam bla bla... :ehe:) sonuc : doflamingo ayaga kalkıyor ve savası kazanıyor ;)

- devam edelim; luffy bir kere daha vursa doflamingo bu sefer kesin ölürdü, bu nerdeyse kesin. ölmesede bilinci kapanır, kafes mafes kalmazdı. zaten e.oda bunun için son vurustan kacındırdı. ama bu vsyi dofun kazandıgı gercegini degiştirmez. gecen haftada yazdım; hakisi daha cok olan kim deseler dof derdim. ee dayanıklılıgı cok olanda belli. yani dof, luffyden daha üst düzey bir adam. sadece luffy g4le doflamingonun savunma esiginin cok ötesinde bir saldırı gücüne ulastıgı için kısa süreli ezdi adamı... ama bir arc sonra bence dofu tüm alanlarda asabilir.

dikkat edersek; doflamingoda, yine meyve gücüyle bedenini düzeltti ve yürüyüsüne bakarsak, ayakta zor duruyor. luffy epey hırpaladı onu buda ancak denklikle mümkün olabilir.

- sonra, olaya ömer üründül el atıyor. yorumu cok özetleyici ; bu denizde, senin boyutlarında olupta, bu kadar güclü olan sadece bir avuc insan var. demekki, yeni dünyada hep canavarlar var :D ayrıca ögreniyoruzki, luffy g4 teki bound man tekniginden sonra, 10 dakika haki kullanamıyor. ve bu zamanı kazandırmak için; maximus decimus meridius ve arkadasları doflamingoya saldırıyorlar. ee tabiki dofun o haliyle onu 10 dakika oyalamalarıda dogal. bunuda yapamıyorlarsa east blueya tasınsınlar...

gelgelelim e.oda burgess kozunu oynuyor. burda iki sıkıntı var;

1 - burgess luffyi öldürecegini o haliyle düşünebilir. muhtemelen kenbunshokusu var, luffynin o haline hiç saldırmadı, sonradan harekete gecti. ama nasıl, kesin bir dille meyveyi calabilecegini düşünüyor ?

2 - sabodan yedigi dayagı ne ara unuttu ? güclü ama, sanırım bir brachisaurus kadar beyni var :D

- buradan teori üretirsek, teachin yami yami no minin gücüyle, seytan meyvelerinin gücünü cektigine inanan gruptayım. öbür türlü cok sacma olurdu. bu olay üzerinden ilerlersek... tek olasılık; luffynin ufaklıgı ve onu öldürüp cesedini kaptanına ulastırması. peki o zaman teach cok mu yakınlarda ?

- son bitirişte sabodan geliyor. Saijō Ō Wazamonodan, isimli boru: Fıratpen ve sabo, burgessi yamultur. luffy 10 dakika kazanır, dofu yamultur. ve bence lawda, dofu rocinantenin ruhu için öldürmeli deyip bitiriyorum.

Melih belli bir takipçi kitlesine sahipsin ve her dediğine inanan insanlar var, bunun sonucunda bence demeyerek söylediğin her kelime mit halini alıyor. Lütfen yapma.

1. Olarak Jinbei'nin kitabeyi aldığı kesin değil, kare şeklinde o adadan bir şey götürüyor, şekil olarak uyuyor ama bu kesin değil. Kesinmiş gibi konuşmayalım.

2. Haki'nin benzin gibi olduğuna dair bir durumda yok. Panda çevirisine göre bu anlam çıkıyor, ama Stream çevirisine göre çıkmıyor. Hala bir kesinliği yokken, benzinle benzeştiremeyiz.

3. Olarak, Haki'nin benzin gibi olduğundan bahsediyorsun, buna rağmen Dof'u Luffy'den üstün tutuyorsun. Luffy adaya çıktığından beri, kolezyumda dövüştü, Don Chinjao ile Hakili dövüş gerçekleştirdi. Bellamy'ye saldırmayarak bir ton darbe aldı, Dof'un kuklası ile uğraştı. En son full beden haki moda geçip, 10 dakika kadar öyle kaldı. Daha bu kadar uzun süre kalan birini bile görmemişken bu kadar kesin bilgi veriyorsun. Benim gördüklerime göre, eğer sen benzin "teori"'sinde haklı isen, Luffy'nin Haki'si Dof'tan fazladır.

Smiley'den sonra ölen meyve ruhunun en yakın meyveye geçtiğine dair bir şey gördük, bu mümkün olabilir, bu bir teoridir. Aynı zamanda Bbear karanlık meyvesi ile çekiyor da olabilir. Bana 1. si daha mantıklı geliyor, Burgess'in bıçakla öldürmeye yönelik saldırı yapıyor olma amacı bunu gösteriyor bence.

@Donquixote benim o sayfayı atmamın amacı, @meeteor'un nereden çıktı demesiydi. Yani bunun doğruluğunu savunmuyorum, bu bir teoridir. @meeteor'un anlatmaya çalıştığı şey de bu, henüz doğruluğu kanıtlanmamış bir şeyi kesinmiş gibi lanse etmen..
 
Ooo hacı sen benle dalga geçiyodun geçen hafta luff 2,3 arc sonra dofa eşit olucak dediğimde.Neymiş Dof fanlarının avuntusuymuş.Üstüne üstlük günü birlikciymişiz.Böylelikle kimin öngörüsüz kimin giünü birlikçi tek bölümlük yorum atan olduğu ortaya çıktı.Bu işler öyle ben zaten bekliyodum diyip sonuna gülücük koymakla olmuyo.Senle birlikte 2.3 kişi daha [grandmaster,taisho] vardı.Ben o mesajı yazarken doffyinin total gücüne baktım.Adam mini amiral [zeka,iyi meyve,dayanıklılık,tecrübe,saf beden gücü tekniksiz,haki] öyle teknikle 5,10 dakkalık güç artışıyla o seviyeye çıkılmıyo kardeş.
Adamın içine oturmuş geçen hafta. :oleyo:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık