Dikmek o anlama gelmiyor mu?Açıklarken onardım diyor
Dikmek o anlama gelmiyor mu?Açıklarken onardım diyor
Değil onarmak hasarı ortadan kaldırmak demek dikmek farklıDikmek o anlama gelmiyor mu?
Kalktı yürüdü demişsin de adamı döve döve bayıltmış orada Luffy, Law'ın karnına sapladığındaki gibi yerinden kalkınca klasik sırıtışını yapıyor, iyi olduğundan değil.Doflamingo Luffy'den güçlüdür. Yediği onca dayaktan sonra -adam amele sümüğü gibi oradan oraya uçtu- ama yine de bana mısın demedi, kalktı yürüdü. :/ Ve Luffy pert. Ben bir vurumluk canı kaldığına da pek inanmıyorum. Öncesinde Law'dan yediği dayağı da ekleyelim lütfen. Saf güç olarak bakınca Doflamingo daha güçlü ama işe strateji falan eklersek ki bu Oda'nın dövüşlerinde olmuyor Luffy yenebilir Doflamigo'yu. Şmdi kafes olmasaydı cart curt demenin anlamı yok. Luffy'nin öncesinde zorlandığı falan da yok arenayı Allah aşkına saymayın adam resmen piknik yaptı orada, ha belki Bellamy'nin yumruğu eklenebilir. :/
Bitten deve yapıyorsunuz valla, dikerek onarıyor işte. Onardığında tamamen hasar ortadan kalkacak diye bi' şey yok.Değil onarmak hasarı ortadan kaldırmak demek dikmek farklı
Hiç hasar almadı demiyorum ki. Yorulmasaydı Luffy için daha güçlü derdim ama yoruldu. Şu an ki durumu gözlemliyorum ben. Adam o kadar dayak yedi Luffy'nin pili bitti fakat Dof'un yürümeye mecali var mı? Var. Bu haliyle Luffy'yi ortadan ikiye böler mi? Böler. Usopp bile böler. Adamın kolu bile tutmuyor. :/ G4 Luffy'yi yakalamasına da gerek kalmadı zaten. Adam temiz dayağımı yerim sonrasında noktayı koyarım dedi resmen. :/ Gerçi yardım geldi, koyamayacak. xDKalktı yürüdü demişsin de adamı döve döve bayıltmış orada Luffy, Law'ın karnına sapladığındaki gibi yerinden kalkınca klasik sırıtışını yapıyor, iyi olduğundan değil.
Şurada "Snap" ses efketi vermiş, büyük ihtimalle aldığı hasarları onarıyor.
Öyle kolay değil yani, Doflamingo baştan beri hiç yorulmasaydı ya da karnına hasar almasaydı gene yakalayamazdı g4 Luffy'i, adam farkedemiyor bile. Rob Lucci görmüş Luffy gibi kalakalıyor.
Peki ya Luffy hiç yorulmasaydı?
Bu onu Luffy'den daha dayanıklı yapar, daha güçlü değil. Bu farkı iyi kavramak lazım.Hiç hasar almadı demiyorum ki. Yorulmasaydı Luffy için daha güçlü derdim ama yoruldu. Şu an ki durumu gözlemliyorum ben. Adam o kadar dayak yedi Luffy'nin pili bitti fakat Dof'un yürümeye mecali var mı? Var. Bu haliyle Luffy'yi ortadan ikiye böler mi? Böler. Usopp bile böler. Adamın kolu bile tutmuyor. :/ G4 Luffy'yi yakalamasına da gerek kalmadı zaten. Adam temiz dayağımı yerim sonrasında noktayı koyarım dedi resmen. :/ Gerçi yardım geldi, koyamayacak. xD
Terimleri çarpıtmayalım pilisBu onu Luffy'den daha dayanıklı yapar, daha güçlü değil. Bu farkı iyi kavramak lazım.
g4 olmasa luffy de haki olmasa dof da çok rahat yener.Şu yorumları okuyorum ya gözlerim yaşarıyor
Luffy yendi dofu ağzına ağzına vurdu görmediniz mi eleman kolunu bile kıpırdatamıyor
Kuş kafesi olmasa iyileştirmesi olmasa Dof çoktan yenilmişti