Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
5 kadim, 1 amiral, seraphimler ve o kadar donanma askerinin yeni imparator olmuş birini durduramamasıdır.
Egghead olayı bu olamaz. Dünya veganın kaydını izledi adayı güncel hiç görmedi. En son bildikleri yonko luffy adayı bastı. Ne kadimlerden ne serap denen silahlardan haberdarlar. Hükümet haberleri nasıl değiştirecek olay o. El atamazsa Morgans voleyi vurur. Ağaç yetiştiremezler evrende. Benim tahminim o büyük olayın dünyanın en büyük dahisinin ölmesi, yasak olan antik tarihi araştırması ve halkı bilgilendirmek istemesi.
 
Güçlü olduğunu düşünüyorum demedim. Wano'yu koruyacak dedim. Burada vereceği mücadeleyi görmek gerek. İki antik silah olduğu için belki Wano'ya kendisi hiç gelmez adamlarının yarısını Wano'ya yarısını Balık Adam Adası'na gönderir. Wano'ya Kuzan önderliğinde 4-5 tane Titanik kaptanları saldırabilir. Emin olduğum bir şey varsa o da Yamato'nun ve Momonosuke'nin düşmanları geri püskürtecek olmasıdır.

Wano'ya gelecek muhtemel ekip Kuzan, Burgess, Lafitte, Shiryu, Van Augr.

Balık Adam Adasına gidecek ekip Teach, Devon, Vasco, Doc Q, Caribou

Sanjuan Wolf ve Avalo Pizarro, Arı Kovanı Adası'nı korumak için geride kalır.
Kuzan tek başına alır o Wanodakileri.
 
Elbaf dünyanın en güçlü ordusuna sahipse gördüğümüz devler devede kulak bile değildir. Tayfanın bireysel powerlarına uygun, zirveye çıkarabilecek karakterler vardır lakin seneryo önemli. Sadece güçlenme değil üzerine müttefiklik gerektirecek bir sorunla gelecektir muhtemelen oda. Son savaşta devlerin müttefikliği çok yardımcı olur tayfaya.

Bu arada egghead 62-63 bölüm sürdü, ortalama 2 sene. Elbaf minimum 100 bölüm bekliyorum. 3-4 sene sürer en az. 5 sene muhabbetini sadece egghead ve elbaf'ta eriticek oda :)
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık