Luffy çok büyük adam.İmkansız onun için sadece bir laf...Nika ve Joy Boy'un hayallerini gerçekleştirecek Luffy reyiz.
Ne büyük adamsın.
Luffy çok büyük adam.İmkansız onun için sadece bir laf...Nika ve Joy Boy'un hayallerini gerçekleştirecek Luffy reyiz.
Ne büyük adamsın.
En önemlsini yazmadın. @RedTeroR'un hayalleri yıkacak.Nika ve Joy Boy'un hayallerini gerçekleştirecek Luffy reyiz.
Ne büyük adamsın.
Bizim hayalimiz KKK olmadığında yıkıldı zaten ZKK'miydi bkk miydi neydi işte ondan xDEn önemlsini yazmadın. @RedTeroR'un hayalleri yıkacak.
Luffy çok büyük adam.İmkansız onun için sadece bir laf...
Güçlü olduğunu düşünüyorum demedim. Wano'yu koruyacak dedim. Burada vereceği mücadeleyi görmek gerek. İki antik silah olduğu için belki Wano'ya kendisi hiç gelmez adamlarının yarısını Wano'ya yarısını Balık Adam Adası'na gönderir. Wano'ya Kuzan önderliğinde 4-5 tane Titanik kaptanları saldırabilir. Emin olduğum bir şey varsa o da Yamato'nun ve Momonosuke'nin düşmanları geri püskürtecek olmasıdır.Cidden Yamato'nun Karasakal ve Kuzan'dan güçlü olduğunu mu düşünüyorsun?
Joy boyu mühürlemişlerse(meyveye yada şapkaya) hiç şaşırmam.Im-sama’nın bence Joy Boy travması var.Tıpkı Kaido gibi. Kaido = Im Oden = Joy Boy karşılığı wanoda buna gönderme yaptığını düşünüyorum.Joy Boy hakisiyle üstün gelmişti ama Oden gibi dikkat dağıtıcı bir unsur yüzünden sonuç olarak yenildi.
Dragon ve donanma/hükümet arcı başlıyormuşBu arctan sonra Elbaf var değil mi beyler?