Kuzanla desteklenmiş karasakal korsanları. Sen belli ki kuzanı güçsüz görüyorsun ama o kuzan wano samuraylarını sabah kahvaltısı niyetine yer.Neyse belli ki Garpı hala zirve halinde görüyorsunuz ama iste Karasakal korsanlarını geçememiş bir adamdan bahsediyoruz.
Evet kuzanı güçlü gömüyorum güçlüyse bile tek başına wanoya girip herkesi indirip çıkabilecek cinste bir karakter değil.Kuzanla desteklenmiş karasakal korsanları. Sen belli ki kuzanı güçsüz görüyorsun ama o kuzan wano samuraylarını sabah kahvaltısı niyetine yer.
Kuzan herhangi bir yonkou tarafından desteklenmeyen Wano'yu buz müzesine çevirir, halka açar Karasakal korsanlarına bilet satarak ek gelir sağlar.Evet kuzanı güçlü gömüyorum güçlüyse bile tek başına wanoya girip herkesi indirip çıkabilecek cinste bir karakter değil.
Bir tanesi ada kadar dev. Diğeri Shiryu. Tarihin en kötü suçlularından oluşan 2 kişi daha var. Bunlardan biri tüm adayı kontrol edebiliyor. Bir de Aokiji var. Bunlara ek olarak bir sürü daha korsan var. Ve bunlar Teach'in tayfası. Meyve avclığı yapan. O adamlarda bile meyve güçleri olabilir.Neyse belli ki Garpı hala zirve halinde görüyorsunuz ama iste Karasakal korsanlarını geçememiş bir adamdan bahsediyoruz.
Bunu aramaki yapıyordu ondan daha güçlü olan kuzan mı yapamayacak?Evet kuzanı güçlü gömüyorum güçlüyse bile tek başına wanoya girip herkesi indirip çıkabilecek cinste bir karakter değil.
25 yıl önce Kaido ve Orochimaru, Wano'ya çökmemiş olsaydı Wano, donanma ve Dünya Hükümeti için büyük bir tehdit olurdu. Oden ve Akazaya Samurayları şu hallerinden çok daha güçlü bir hâlde olurlardı. Momonosuke ve Hiyori sağlam birer samuray olurlardı. Hatta nice sağlam samuray yetişebilirdi. Wano bugün bu kadar savunmasızsa sebebi Oden'in saflığı, Kaido ve Orochi'nin tiranlığıdır.Umarim armut toplamazlar yani luffy ve tayfası olmasa Kaidonun kölesi olacaktılar Yamato o kelepcelerden kurtulamayacaktı hatta Luffy wanoya ugramasa hepsi Kaidonun hüküm sürdüğü wanoda olacaktı bunlara potansiyelini hatırlatan luffy oldu hayatlarından luffyi cikardin mi hepsi sifir oluyor net.
Herkes savaş yorgunuydu, Aramaki'nin hiçbir şey başardığı yoktu. O zaman Yamato'nun dövüşmesine müsaade edilmedi. Yamato sadece girişte sağlam bir tane geçirdi ve secde ettirdi.Bunu aramaki yapıyordu ondan daha güçlü olan kuzan mı yapamayacak?