Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Neyse belli ki Garpı hala zirve halinde görüyorsunuz ama iste Karasakal korsanlarını geçememiş bir adamdan bahsediyoruz.
 
Wano da güç dengesini tutturamamış ağır saçmalamıştır Oda argüman olarak alınamayacak kadar ağır saçmalıklar vardır wanoda.
 
Neyse belli ki Garpı hala zirve halinde görüyorsunuz ama iste Karasakal korsanlarını geçememiş bir adamdan bahsediyoruz.
Bir tanesi ada kadar dev. Diğeri Shiryu. Tarihin en kötü suçlularından oluşan 2 kişi daha var. Bunlardan biri tüm adayı kontrol edebiliyor. Bir de Aokiji var. Bunlara ek olarak bir sürü daha korsan var. Ve bunlar Teach'in tayfası. Meyve avclığı yapan. O adamlarda bile meyve güçleri olabilir.

Aokiji bu adamın çırağı. Belki de o yüzden alttan bile almış olabilir. Zira istediğini başarmıştı Garp.
 
Son düzenleme:
Umarim armut toplamazlar yani luffy ve tayfası olmasa Kaidonun kölesi olacaktılar Yamato o kelepcelerden kurtulamayacaktı hatta Luffy wanoya ugramasa hepsi Kaidonun hüküm sürdüğü wanoda olacaktı bunlara potansiyelini hatırlatan luffy oldu hayatlarından luffyi cikardin mi hepsi sifir oluyor net.
25 yıl önce Kaido ve Orochimaru, Wano'ya çökmemiş olsaydı Wano, donanma ve Dünya Hükümeti için büyük bir tehdit olurdu. Oden ve Akazaya Samurayları şu hallerinden çok daha güçlü bir hâlde olurlardı. Momonosuke ve Hiyori sağlam birer samuray olurlardı. Hatta nice sağlam samuray yetişebilirdi. Wano bugün bu kadar savunmasızsa sebebi Oden'in saflığı, Kaido ve Orochi'nin tiranlığıdır.

Şüphesiz Wano'nun özgürleşmesinde Hasır Şapka Korsanları'nın büyük payı var. Bundan sonra kimse saldırmaya cüret edemez.

Yamato'nun uğrayacağı güzergâhlar arasında Udon mahkum madenleri de var. Yamato burada muhtemelen Canavar Korsanları üyelerini etkileyip Wano'yu birlikte koruyacaklar.
 
Benim tahminime göre Saturn, Egghead'da, Emeth için kaldı. Yani Saturn, Emeth'i bir şekilde yakalayacak ve üstünde deneyler yapacak. Belki de hafızasını sildirip Kuma gibi bir savaş makinasına döndürecek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık