Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119: Emeth

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Orta

    Kullanılan: 47 26.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 90 51.1%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Kadimler Nika meyvesinin uyanışının kendileri için bile efsane olduğunu söylüyor, aralarında en genç duran Jüpiter'in zaten Nika meyvesinin tarihten silindiğinden haberi yoktu sanırım. Muhtemelen bu adamlar 800 yıl önce yoklardı, IM bunları ya sonradan yarattı ya da sonraki Kutsal Ejder nesillerinden seçip kendi yanına aldı, o yüzden robotu tanımıyorlar, ancak şu da var, bu adamlar Kayıp Yüzyılı biliyor, D. ve Antik Krallığı biliyor, Wano semalarında dev fil geldiği söylenince demek kapıları açacaklar diyebiliyorlar, yani Zunesha'dan haberleri var gibi. Tüm bunlar bir plot twist gelebilir düşüncesi yaratıyor. O da Gorusei 800 yıl önce de vardı ama o savaşta robot yoktu olur, JoyBoy ölmeden hemen önce robotu yaratmıştır, zaman ayarı vermiştir, vakti gelince harekete geçmesi için, o yüzden Gorusei bilmiyordu diyebilirler.

Joyboy'un Bukaner çıkmasını bekliyorum, ilk korsan sonuçta, onun ırkına da böylelikle korsan ırkı deyip köleleştirmiş olabilirler.

Zunesha şuan muhtemelen dünyadaki en güçlü varlıktır. Hayvanın boyutunu ve gücünü unuttun sanırım. Tek hortumla Jack'in tüm filosunu yok ediyor. Zunesha'yı ancak antik silahla yenebilirler. Hayvan tek başına Wano'nun duvarlarını parçalayacaktı komut gelseydi, o yüzden eli ayağı tutmaz yorumun doğru değil. Diğer hususta da Zunesha'nın lanetlemesi çok mümkün değil bence.
ben jupeterin meyvenin tarihten silindiğini bilmemesi kısmını hatırlamıyorum. benim hatırladığım kadimler meyvenin ismini değiştirdik falan diyorlardı. ayrıca daha yakın zamanda robotu görünce "bu iki yüz yıl önce kutsal topraklara saldıran dev robot" diyorlardı. yani robotu da biliyip hatırlıyorlar. görmüşler. zunesha nın boyutu ve şuanki sağlamlığı evet çok üst düzey ama güç olarak saldırı gücü çok yoktur. doğru jacki duman etti ama tamamen boyutunun ve sahanın avantajı ile. bunun dışında im ve ya kadimlere karşı o kadar güçlü olamaz gibime geliyor. derisi çürümeye başlamış, sırtında önemli bir kabileyi barındırıyor ve saldırı gücü olarak sadece bir hortumu var. zunesha cezalı olduğunu söylüyordu galiba yada kendi içinden düşünüyor muydu neydi. ona ithafen heralde cezası file dönüştürülüp açık hedef olmamak için sürekli yürümek olması diye düşündüm.
 
Pluton, Uranüs ve Poseidon’a karşılık üç tane de antik varlık var bence. Bu antik varlıklardan iki tanesi ise Zunesha ve Emet.

Bakalım diğer bir antik varlık ne olacak?
 
Ama bu sefer mekan da gram su tanesi olmayacak :D
Deniz vardı da ne oldu sanki. Augur aldı askıdan. Gemini de batıramadık muhtemelen hasarlı bıraktık ssjhsjh.
Bu sefer ya mezarımı kaldırırsın ya da ben mezarını kaldırırım. Prime halde -tayfasız- teke tek tekrar dövüşmeyi çok isterim de anca aramızda dönen muhabbet olarak kalır ./ :oops:
 
Birinin şu Nika'nın ne olduğunu artık Luffy'e anlatması gerekiyor. Baydı artık. Bi adamı bu kadar mal yapamazsın sayın SODA...

İnsan hiç mi sorgulamaz bana neden Nika diyorsunuz diye...
 
Deniz vardı da ne oldu sanki. Augur aldı askıdan. Gemini de batıramadık muhtemelen hasarlı bıraktık ssjhsjh.
Bu sefer ya mezarımı kaldırırsın ya da ben mezarını kaldırırım. Prime halde -tayfasız- teke tek tekrar dövüşmeyi çok isterim de anca aramızda dönen muhabbet olarak kalır ./ :oops:
Augur olmadan bir hicsin diyorsun yani bepoya çok güvenme teke tek kafes dövüşü yapalım o halde her şey serbest su ve türevleri hariç. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık