Bir aylık genel değerlendirme.Gözünaydın adamın geldi.
Bir aylık genel değerlendirme.Gözünaydın adamın geldi.
Yakışır Vasco Shot böyle böyle lobiyi kıtalara yayacağız.
Bonney belki sadece Kuma Seraphimine emir veriyor olabilir.Seraplar şuan için henüz baloncuklardan çıkamadılar ama çıkarlarsa Bonney vp vari gelecek ile emir verebilir mi? Yani kadimler tarafından hemen iptal edilir tabi ama olurunu soruyorum?
Bence o kesin gibi. %90 olur diye düşünüyorum. Merak ettiğim vp vari bir geleceğe gidebilir mi? Bu onu hiyerarşiye ekler mi?Bonney belki sadece Kuma Seraphimine emir veriyor olabilir.
Bence @RedTeroR ün bannerin Vasco olduğundan haberi yok, fark etmedi henüz sjhjshYakışır Vasco Shot böyle böyle lobiyi kıtalara yayacağız.
Ayyaş iyiymiş ama resim kötü.Bence @RedTeroR ün bannerin Vasco olduğundan haberi yok, fark etmedi henüz sjhjsh
MD'nin mutluluğunu kısa sürdürdüğüme göre artık gelince yiyeceğim lafı bekleyebilirim sjhsj :dd.dAyyaş iyiymiş ama resim kötü.
Seraphimler muhtemelen bizimkiler gidene kadar çıkmaz baloncuklardan Kuma'nın seraphimini saymassak 3 tane seraphim daha kaldıramaz bizim tayfa (aslında 5 kadimi de kaldıramamaları gerekiyor )Seraplar şuan için henüz baloncuklardan çıkamadılar ama çıkarlarsa Bonney vp vari gelecek ile emir verebilir mi? Yani kadimler tarafından hemen iptal edilir tabi ama olurunu soruyorum?